Πούτιν: Σκόραρε 8 γκολ σε φιλανθρωπικό αγώνα χόκεϊ – Tον μάρκαραν με τα μάτια

O Βλάντιμιρ Πούτιν αγωνίστηκε ακόμα μια φορά σε φιλανθρωπικό αγώνα χόκεϊ επί πάγου, σημειώνοντας τα περισσότερα γκολ, ενάντια σε ομάδα ερασιτεχνών.

Η Night Hockey League, που διεξάγεται εδώ και δέκα χρόνια στην αρένα Bolshoi του Sochi, λογίζεται ως ένα θεσμός όπου ο αθλητισμός συναντά την φιλανθρωπία, με τον Βλάντιμιρ Πούτιν να βρίσκει λίγο χρόνο για να επιδείξει τα skills του ως σκόρερ με ταχυδύναμη στο μπαστούνι και στα παγοπέδιλά του.

Ο αγώνας διεξήχθη ακόμα μια φορά, με τους ‘Hockey Legends’ – την ομάδα του Πούτιν- να συναντά την ομάδα ξανά την ομάδα Night Hockey, η οποία αποτελείται από ερασιτέχνες. Οι Legends νίκησαν με χαρακτηριστική άνεση, ενώ ο Βλάντιμιρ Πούτιν σκόραρε οκτώ φορές. Ουδείς είχε το ψυχικό σθένος να μαρκάρει πιεστικά τον Ρώσο πρόεδρο.

Στο τέλος του αγώνα, ο Πούτιν διάλεξε τον αντίπαλο παίκτη Πάβελ Μπιούρε, για να τον τιμήσει με παράσημο, ενώ απηύθυνε και ευχαριστήριο λόγο προς το ρώσικο λαό. Προηγουμένως ο Ρώσος πρόεδρος είχε και μια σύντομη συνάντηση με τα στελέχη της ομοσπονδίας των αθλημάτων επί πάγου, με αφορμή τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Χόκεϊ στην Αγία Πετρούπολη το 2023.

Πηγή: news247.gr