ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ και ΠΑΟΚ στηρίζουν τη Σχολή Τυφλών – ΚΕΑΤ Θεσσαλονίκης

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ (μέσω του προγράμματος εταιρικής ευθύνης PAOK Action) βρίσκονται δίπλα σε όσους προσφέρουν φροντίδα σε ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού και αναγνωρίζουν το έργο της Σχολής Τυφλών – ΚΕΑΤ Θεσσαλονίκης προς την κατεύθυνση αυτή. 

Πριν λίγες μέρες, ολοκληρώθηκε η δωρεά υγειονομικού υλικού και ιατρικών μηχανημάτων για να καλυφθούν οι ανάγκες του ΚΕΑΤ.

Παράλληλα, επειδή η συνεχιζόμενη πανδημία δοκιμάζει όλη την κοινωνία, προσφέρθηκε δωρεάν έλεγχος covid-19 τόσο για το προσωπικό όσο και για τους οικότροφους της Σχολής.

Οι δειγματοληψίες πραγματοποιήθηκαν από εξειδικευμένο προσωπικό της Βιοκλινικής Θεσσαλονίκης, με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας.


Δείτε περισσότερα για τις παραπάνω ενέργειες στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=0AywMcw4gyw

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ συμπληρώνει 40 χρόνια στον κλάδο της ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Η είσοδος στην πέμπτη δεκαετία σηματοδοτεί και την είσοδο σε μια νέα εποχή. Στο νέο αυτό ξεκίνημα, η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ υλοποιεί αποφασιστικά βήματα προς την κατεύθυνση της πρωτοπορίας και της καινοτομίας, συνεχίζει πιο δυνατή, με σταθερή προσήλωση στο όραμα της προαγωγής της Υγείας όλων. 

Όλα τα νέα του Ομίλου στην ιστοσελίδα του, σε LinkedInFacebook και Instagram

#bioiatriki #bioiatriki40years #bioiatriki_gr

Πηγή: makthes.gr