Διπλή εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνεται στη δυτική Θεσσαλονίκη

Πού και πότε πρόκειται να γίνει η δράση του δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης

Διήμερη δράση εθελοντικής αιμοδοσίας διοργανώνει ο δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης σε συνεργασία με τα νοσοκομεία «Παπανικολάου» και «Άγιος Παύλος». Οι δύο αιμοδοσίες θα γίνουν σήμερα, Τετάρτη 19 Μαΐου, και την επόμενη Τετάρτη, 26 Μαΐου 2021. Αναλυτικά, σε σχετική ανακοίνωσή του ο δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης αναφέρει:

Η εθελοντική προσφορά αίματος, αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους κρίκους του κοινωνικού εθελοντισμού. Η εθελοντική αιμοδοσία δεν είναι απλά φιλανθρωπία, είναι βασικός πυλώνας του Δημοσίου Συστήματος Υγείας. Μια έμπρακτη έκφραση Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης ενώνει για ακόμη μία φορά δυνάμεις του  τους «προστάτες» της υγείας μας και σε συνεργασία με τα νοσοκομεία «Παπανικολάου» και «Άγιος Παύλος» διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 19 και την Τετάρτη 26 Μαΐου 2021 από 9 π.μ. έως 1 μ.μ. στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (Πατρ. Γρηγορίου Ε’ 12, Αμπελόκηποι, 2ος όροφος). Μένουμε ασφαλείς, τηρούμε αποστάσεις, φοράμε μάσκα και δίνουμε αίμα για το συνάνθρωπό μας. Σας περιμένουμε όλους.

Πηγή: typosthes.gr