Ηλίας Μόσιαλος: Γενναία δωρεά στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και δημόσιο ευχαριστώ

Ο Ηλίας Μόσιαλος προχώρησε σε μια αξιέπαινη κίνηση και το Χαμόγελο του Παιδιού τον ευχαριστεί δημοσίως.

Πιο συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση που εκδόθηκε, αναφέρεται πως Το Χαμόγελο του Παιδιού «ευχαριστεί θερμά τον διακεκριμένο Kαθηγητή Πολιτικής της Υγείας του London School of Εconomics και Δημόσιας Υγείας, στην Ιατρική Σχολή του Imperial College, κ. Ηλία Μόσιαλο για την ευγενική προσφορά και την πολύτιμη υποστήριξή του στο έργο του Οργανισμού.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μόσιαλος στο πλαίσιο συμμετοχής του σε επιστημονικές εκδηλώσεις και εκπαιδευτικές δραστηριότητες που διοργάνωσαν εταιρείες σχετικά με το κρίσιμο ζήτημα της πανδημίας Covid-19, εξέφρασε την επιθυμία αντί αμοιβής του να πραγματοποιηθούν δωρεές προς «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με στόχο την ενίσχυση των σκοπών του Οργανισμού.

Η συνολική αξία των δωρεών ανέρχεται στο ποσό των 13.420€.

Η ευγενική πρωτοβουλία του αξιότιμου καθηγητή αποτελεί έμπρακτη απόδειξη ιδιαίτερης ευαισθησίας, καθώς και αναγνώρισης του πολύπλευρου έργου του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», που 25 και πλέον χρόνια καταβάλλει καθημερινά τεράστιες προσπάθειες για να βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί και οικογένεια που έχει ανάγκη ή διατρέχει κίνδυνο».

Πηγή: newsit.gr