Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle: Διακόπτουν την λειτουργία των φιλανθρωπικών οργανώσεων στην Βρετανία

Σε ένα άλλο σαφές σημάδι ότι η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry σκοπεύουν να κάνουν τις Ηνωμένες Πολιτείες τη μόνιμη κατοικία τους, το ζευγάρι υπέβαλε έγγραφα για να κλείσει τους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που εδρεύουν στο Ηνωμένο Βασίλειο. 

Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle: Το ζευγάρι που ρίσκαρε τα πάντα γιορτάζει 3 χρόνια γάμου

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός, γνωστός ως Sussex Royal, μέχρι το ζευγάρι να αποχωρήσει από τους ρόλους τους ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας στις αρχές του 2020, άλλαξε το όνομά του πέρυσι σε MWX Trading, αν και δεν είναι ξεκάθαρο τι σημαίνει το MWX.

Τα έγγραφα που κατατέθηκαν στο Companies House δείχνουν ότι το ζευγάρι όρισε έναν εκκαθαριστή για να επιβλέπει τον τερματισμό του μη κερδοσκοπικού οργανισμού. Τα ίδια έγγραφα δείχνουν ότι το ζευγάρι ζητά επίσημα να κλείσει το φιλανθρωπικό ίδρυμα στις 4 Μαΐου 2021. 

Είναι μια ακόμη ένδειξη ότι η Meghan και ο Harry σκοπεύουν να κάνουν την Καλιφόρνια το μόνιμο σπίτι τους και να μην επιστρέψουν στο Ηνωμένο Βασίλειο για να συνεχίσουν την αποστολή τους.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του ζευγαριού με την Oprah, ο Harry εξήγησε ότι έχει «ερωτευτεί» την Καλιφόρνια. «Το να έχω υπαίθριο χώρο όπου μπορώ να κάνω βόλτες με τον Archie και να πηγαίνουμε για περιπάτους ως οικογένεια και με τα σκυλιά, είναι απίστευτο. Πηγαίνουμε για πεζοπορίες ή κατεβαίνουμε στην παραλία, η οποία είναι τόσο κοντά», είπε, προσθέτοντας ότι πίστευε ότι ο τρόπος ζωής τους ωφέλησε τον γιο τους, τον Archie.

Πηγή: jenny.gr