Ολυμπιακός: Συνέχισε την κοινωνική του δράση στην Ημέρα κοινωνικής προσφοράς

Ο Ολυμπιακός και η bwin τίμησαν την ημέρα κοινωνικής προσφοράς και συνέχισαν την κοινωνική στήριξη μετά από τη σειρά αγώνων «bwin Monday Night Game Against Covid-19».

Αρχικά παρέδωσαν 30.000 ιατρικές μάσκες μιας χρήσης στην ΕΛΕΠΑΠ. Ο Οργανισμός, ο οποίος συμπληρώνει φέτος 84 χρόνια δυναμικής παρουσίας, παραμένει σταθερά στο πλευρό των παιδιών με αναπηρία, προσφέροντάς τους τα θεραπευτικά και παιδαγωγικά προγράμματα που έχουν ανάγκη.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα υγειονομικής προστασίας, βρέθηκαν στο χώρο της ΕΛΕΠΑΠ και έπαιξαν με τα Γενναία Παιδιά στην Πρότυπη Παιδική Χαρά του Οργανισμού, ενώ τους έδειξαν μερικές από τις διάσημες κινήσεις τους στο μπάσκετ! Στη συνέχεια, ενημερώθηκαν για τα θεραπευτικά και παιδαγωγικά προγράμματα του οργανισμού, καθώς και για το νέο πρόγραμμα υιοθεσίας, δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Τέλος, παρέλαβαν συγκινημένοι τις τρυφερές ζωγραφιές που τα παιδιά έφτιαξαν ειδικά για αυτούς!

Την παράδοση του υγειονομικού υλικού/ των ιατρικών μασκών πραγματοποίησαν μαζί με τους παίκτες οι κ.κ. Χρήστος Μπαφές (Αθλητικός Διευθυντής ΚΑΕ Ολυμπιακός) και Ιωάννα Μπερίου (Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας bwin), προς την κυρία Μαριάννα Μόσχου (Πρόεδρο ΔΣ/ΕΛΕΠΑΠ).

Η bwin τα τελευταία χρόνια βρίσκεται με ποικίλες πρωτοβουλίες στο πλευρό της ΕΛΕΠΑΠ. Από κοινού με την Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός δεσμευτήκαν να συνεχίσουν την στήριξή τους στον Οργανισμό και με άλλες δράσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, καθώς μοιράζονται την ίδια φιλοσοφία για έμπρακτη κοινωνική ευθύνη και προσφορά.

Την ίδια μέρα, η ΚΑΕ Ολυμπιακός και η bwin παρέδωσαν δύο σύγχρονες συσκευές φωτοθεραπείας led για τη θεραπεία του νεογνικού ίκτερου στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του Νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού». Αυτή η κίνηση αγάπης έρχεται σε συνέχεια της προσφοράς συσκευών ανάνηψης με ελεγχόμενη πίεση για νεογνά (Neopuff), η οποία είχε πραγματοποιηθεί πριν από μερικούς μήνες.

Την παράδοση πραγματοποίησαν οι παίκτες της ομάδας μας, Κώστας Παπανικολάου και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, μαζί με τους κ.κ. Χρήστο Μπαφέ (Αθλητικός Διευθυντής ΚΑΕ Ολυμπιακός), Κίμωνα Σακκόπουλο (Marketing-Sponsorship Manager ΚΑΕ Ολυμπιακός) και Ιωάννα Μπερίου (Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας bwin), προς την κυρία Αγγελική Νίκα (Διευθύντρια ΜΕΝ) και τον Υποδιοικητή του Νοσοκομείου κύριο Σταύρο Τσαντή.

Εκ μέρους του Νοσοκομείου Παίδων «Π. & Α. Κυριακού», η κυρία Αγγελική Νίκα, δήλωσε: «Εκ μέρους του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού και των μικρών ασθενών της Μονάδας Εντατικής Νεογέννητων του Νοσοκομείου θα ήθελα να ευχαριστήσω την bwin για την προσφορά των συσκευών. Ευχαριστούμε από καρδιάς για τη συμπαράστασή σας στη διαφύλαξη της υγείας των παιδιών μας».

Πηγή: sportsroom.gr