Η εκδήλωση για καλό σκοπό του Αριστομένη Γιαννόπουλου

Ο καλλιτεχνικός και δημοσιογραφικός κόσμος έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Σαρωνικού

Ένα Open Air – Event πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείο Σαρωνικού για το νέο project της ομάδας ρομποτικής Next Generation Kids, το οποίο θα δώσει κίνητρο σε παιδιά και ενήλικες να αθληθούν.

Η στέγη “Ε.Γ.Ν.Υ.Α” «Ένωση Γονέων Νοητικώς Υστερούντων Ατόμων» στηρίζει την οικολογική δράση της ομάδας με την ευγενική συνεισφορά του Dr. Αριστομένη Γιαννόπουλου.

Στην εκδήλωση, την οποία διοργάνωσε ο Χάρης Σιανίδης με την εταιρία του Beautiful People, παρευρέθηκαν προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό και τον δημοσιογραφικό κόσμο, όπως μεταξύ άλλων οι ηθοποιοί Μέμος Μπεγνής, Ναταλία Δραγούμη και Σοφία Βογιατζάκη, ο δικός μας διευθυντής και διευθυντής του περιοδικού OK!, Νίκος Γεωργιάδης, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η Ραμόνα Βλαντή.

«Γίνε Ενεργός Πολίτης …Πρόσφερε στη Βιώσιμη Ανάπτυξη«

Η ομάδα ρομποτικής Next Generation Kids του Δήμου Σαρωνικού που μετρά ήδη τέσσερα επιτυχημένα χρόνια παρουσίας σε Πανελλαδικούς και Παγκόσμιους Διαγωνισμούς, υπό την αιγίδα του δήμου Σαρωνικού και την υποστήριξη του Αντιδημάρχου Σαρωνικού Δημήτρη Παπαχρήστου και σε συνεργασία με την στέγη “Ε.Γ.Ν.Υ.Α” «Ένωση Γονέων Νοητικώς Υστερούντων Ατόμων», παρουσιάζει το φετινό της καινοτόμο project: τη σειρά οργάνων παραγωγής ενέργειας “N power”.

Τα όργανα αυτά θα τοποθετηθούν σε στάσεις Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και κατά την χρήση τους θα παράγουν ενέργεια παρέχοντας την ευκαιρία και το κίνητρο σε παιδιά και ενήλικες να αθληθούν έχοντας προσωπικό, οικολογικό και παράλληλα οικονομικό όφελος. Μ’ αυτόν τον τρόπο, μετατρέπονται οι στάσεις σε απρόβλεπτες ευκαιρίες άθλησης και προσφοράς σε ενέργεια, είτε με τον φωτισμό του γύρω χώρου, είτε με τη φόρτιση ηλεκτρονικών συσκευών.

Στα πλαίσια αυτής της πρωτοβουλίας, πραγματοποιήθηκε ένα μοναδικό Open Air- Event στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου Σαρωνικού με εκλεκτούς καλεσμένους από τον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό κόσμο, παρουσία του Δημάρχου Σαρωνικού Πέτρου Φιλίππου, Αντιδημάρχου Σαρωνικού και υπεύθυνο Τ.Π.Ε και οικολογίας Δημήτρη Παπαχρήστου, Υπεύθυνη Επικοινωνίας NGK Βικτώριας Σιμιτζή – Μυκονιάτη , Coach NGK – Αβραάμ Τριανταφυλλίδη , Υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων “Ε.Γ.Ν.Υ.Α” Πολύμνιας Μαρινάκη.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη του Dr. Αριστομένη Γιαννόπουλου – AG Plastic Surgery, της Physiomart , της Οικοπάλ και της Bright Minds Consulting, που αγκάλιασαν αυτή τη προσπάθεια με τον δικό τους τρόπο για την ευαισθητοποίηση της οικολογικής επαγρύπνησης.

Πηγή; znews.gr