$156.000 απέφερε ο Ραδιοέρανος του Ιδρύματος «Αγάπη»

Το ποσό που συγκεντρώθηκε φέτος θα πάει προς το καινούριο κτήριο του Ιδρύματος Αγάπη που θα στεγάσει τα Κεντρικά Γραφεία και το Κοινωνικό Κέντρο

«Το ποσό που συγκεντρώθηκε φέτος θα πάει προς το καινούριο κτήριο του Ιδρύματος Αγάπη που θα στεγάσει τα Κεντρικά Γραφεία και το Κοινωνικό Κέντρο.

Οι άνθρωποι που επισκέφτηκαν τα Κεντρικά Γραφεία του Ιδρύματος Αγάπη την ημέρα αυτή για να κάνουν τη δωρεά τους, είχαν την ευκαιρία να κάνουν μια περιήγηση στο νέο κτήριο του Ιδρύματος Αγάπη.

Το Κοινωνικό Κέντρο θα είναι διαθέσιμο στις οικογένειες για να μαζευτούν, να πιούν ένα καφέ και να μιλήσουν με άλλους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα με αυτούς.

Μέλη του Συμβουλίου του Ιδρύματος Αγάπη, το προσωπικό, οι εθελοντές, άτομα με ειδικές ανάγκες, οι παρουσιαστές του 3ΧΥ και η ευρύτερη κοινωνία είχαν την ευκαιρία να μαζευτούν, να διασκεδάσουν και να απολαύσουν καφέ και bbq.

Καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας άτομα της παροικίας μας στήριξαν το Ίδρυμα Αγάπη όχι μόνο κάνοντας δωρεά αλλά μιλώντας ζωντανά στο ραδιόφωνο. Ο κ. Arthur Evriniadis Πρόεδρος του Ιδρύματος Αγάπη, η κα. Mary Gakopoulos Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ιδρύματος Αγάπη, ο Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος Πάτερ Ευμένιος Βασιλόπουλος από την Ελληνική Ορθόδοξη Αρχιεπισκοπή της Αυστραλίας Περιφέρειας του Northcote, ο κ. Lee Tarlamis OAM, η Βουλευτής κα. Maria Vamvakinou Μέλος του Calwell, ο κ. Kostas Kolokythas Πρώην Πρόεδρος του Ιδρύματος Αγάπη, η κα. Mary Tsaganas από το Papaflessas Social Club, ο κ. Michael Malakonas από το Clifton Hill Football Club, ο κ. Emmanuel Kakavelakis Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στη Μελβούρνη, η κα. Mandy Fountoulaki από το Mandy Foudoulaki Photography, ο κ. Andrew Ballis Μέλος του Συμβουλίου του Ιδρύματος Αγάπη και ο κ. Tony Tsourdalakis εκπροσωπώντας διάφορους οργανισμούς, όλοι μίλησαν ζωντανά στο 3ΧΥ Ράδιο Ελλάς ενθαρρύνοντας και άλλους να στηρίξουν αυτό το σκοπό».

Το Ίδρυμα Αγάπη  ευχαρίστησε το Top Gun Collision Centre, καθώς και τους χορηγούς 3XY Ράδιο Ελλάς, την εφημερίδα Τα Νέα, EPDM Commercial Builders, Epro Building Group, Windsor Management Insurance Brokers, Styled by Kikki, Mandy Foudoulaki Photography, Ellinika 4 U και Phillip Gakopoulos.

Το Ίδρυμα Αγάπη  ευχαρίστησε επίσης όλα τα μέλη του Συμβουλίου, το προσωπικό, τους εθελοντές και τους παρουσιαστές του 3XY Ράδιο Ελλάς, κα. Rena Frangioudakis, κ. Nikos Loupos, κ. Kostas Paterakis and κ. Aggelos Gatos για τη σκληρή δουλειά τους καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Πηγή: neoskosmos.com