Θα πραγματοποιηθεί τελικά το φιλανθρωπικό μουσικό φεστιβάλ «Made in America» του Jay-Z

Ο ράππερ ανακοίνωσε πως οι επισκέπτες θα ενθουσιαστούν με τις νέες εκπλήξεις που τους περιμένουν

Επιστρέφει το φεστιβάλ-θεσμός του Jay-Z «Made in America», το οποίο πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το 2012, μετά την ακύρωση του πέρυσι.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, θα πραγματοποιηθεί στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου, δηλαδή το Σαββατοκύριακο της Ημέρας της Εργασίας στην Αμερική. Το φεστιβάλ είχε προγραμματιστεί αρχικά για το 2020, όμως τελικά ακυρώθηκε λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά του κορωνοϊού

Ο σκοπός πραγματοποίησης του είναι φιλανθρωπικός, καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Reform Alliance, έναν οργανισμό, που στοχεύει στον περιορισμό της εγκληματικότητας μέσα στις φυλακές, καθώς και στην απονομή δικαιοσύνης. 

Την παραγωγή του φεστιβάλ έχει αναλάβει το Roc Nation σε συνεργασία με το Live Nation, ενώ ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός ACLUαποτελεί τον επίσημο φιλανθρωπικό συνεργάτη. 

Ο Jay-Z δήλωσε για τον επαναπρογραμματισμό του φεστιβάλ: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε το Made in America 2021 στο θρυλικό Benjamin Franklin Parkway. Αυτή η χρονιά δε θα μοιάζει με καμία άλλη. Το Made in America γιορτάζει φέτος 10 χρόνια μουσικής ιστορίας, που πλάθει στιγμές».

Ανακοίνωσε επίσης πως πολλές εκπλήξεις θα περιμένουν τους επισκέπτες: «Θα έχουμε ακόμα μεγαλύτερες εμφανίσεις καλλιτεχνών. Το Cause Village θα φιλοξενήσει ένα ευρύτερο φάσμα εκπληκτικών φιλανθρωπικών οργανώσεων. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε απίστευτες αναμνήσεις με τους συμμετέχοντες του φεστιβάλ και την πόλη της Φιλαδέλφειας».

Πηγή: protothema.gr