Μπλόγκερ έφτιαξε Lamborghini από χαρτόνι: Την πούλησε 8.500 ευρώ σε δημοπρασία για φιλανθρωπικό σκοπό

Μια Lamborghini αποτελεί όνειρο κι ευσεβή πόθο για αρκετούς. Ακόμη κι αν πρόκειται για μια Lamborghini φτιαγμένη από χαρτόνι.Ο Ντέιβιντ Τζόουνς, ένας δημοφιλής YouTuber από τη Νέα Ζηλανδία, έφτιαξε μια Lamborghini από χαρτόνι και την πούλησε για 10.420 δολάρια (περίπου 8.540 ευρώ).

Το χαρτονένιο υπεραυτοκίνητο βγήκε σε δημοπρασία για φιλανθρωπικό σκοπό και τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την πώλησή της δωρίστηκαν στο παιδιατρικό νοσοκομείο Starship Children’s Hospital, στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας.Ο μπλόγκερ ανέβασε ένα βίντεο στο κανάλι του στο YouTube, όπου φαίνεται η διαδικασία της κατασκευής της “Cartonghini” όπως αποκαλεί ο Τζόουνς τη Lamborghini του από χαρτόνι.

Όπως αναφέρει στο viral βιντεάκι που έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 1 εκατ. views, ο Τζόουνς εξηγεί ότι δεν είχε τα χρήματα να αγοράσει μια Lamborghini και κανείς δεν δεχόταν να νοικιάσει ένα τέτοιο αυτοκίνητο σε έναν 22χρονο.

Οπότε η μόνη λύση ήταν να τη φτιάξει μόνος του.Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο νεαρός YouTuber σχεδίασε τη χαρτονένια Lamborghini του από ένα μοντέλο μινιατούρας που βρήκε στο Διαδίκτυο.Η Cartonghini του τρομερού 22χρονου έχει πλάτος 1,65 μέτρα και μήκος 3,78 μέτρα.Όμως το πιο εντυπωσιακό είναι ότι παρά το γεγονός ότι είναι κατασκευασμένη από χαρτί, μπορείς να την οδηγήσεις.

Από την πλευρά του, ο Τζόουνς εξέφρασε τον θαυμασμό του που το υπεραυτοκίνητό του από χαρτόνι κατόρθωσε να πιάσει τόσο πολλά λεφτά στη φιλανθρωπική δημοπρασία.Όπως ανέφερε, δεν περίμενε να πιάσει περισσότερα από 50 δολάρια το πολύ.Ο νεαρός μπλόγκερ, εξάλλου, δήλωσε πολύ χαρούμενος ότι το αμάξι του έπιασε ένα τόσο μεγάλο ποσό και τα λεφτά θα καταλήξουν στο παιδιατρικό νοσοκομείο.Ένα νοσηλευτικό ίδρυμα που και ο ίδιος ο Τζόουνς είχε νοσηλευτεί όταν ήταν 14ων ετών.«Εκεί υπάρχουν σπουδαίοι άνθρωποι και με φρόντισαν πάρα πολύ. Οπότε αποφάσισα τι να κάνω και κανένα άλλο φιλανθρωπικό ίδρυμα δεν μου πέρασε από το μυαλό» ανέφερε ο δημοφιλής μπλόγκερ.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: sputniknews.gr