Συνεχίζονται οι δράσεις στήριξης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Χαλανδρίου

Εταιρείες, φορείς αλλά και απλοί πολίτες συνεχίζουν να προσφέρουν την στήριξή τους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Χαλανδρίου, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια της δομής να σταθεί στο πλευρό των περίπου 1.200 ωφελούμενων.

Η συστηματική προσπάθεια που γίνεται το τελευταίο διάστημα για την προσέλκυση νέων χορηγών, έχει ως αποτέλεσμα μεγάλες αλλά και μικρότερες εταιρείες του κλάδου τροφίμων και ποτών να συστρατεύονται στην προσπάθεια να μείνει η αλληλεγγύη ζωντανή.

Μάλιστα, μγάλες ποσότητες τροφίμων και ειδών προσωπικής υγιεινής έφερε στα ράφια του Κοινωνικού Παντοπωλείου η δράση του Σώματος Εθελοντών Χαλανδρίου στη μνήμη του πρόσφατα εκλιπόντος ιδρυτικού μέλους του Σώματος Γιάννη Κεφαλληνού.

Εντυπωσιακές, μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων στη μετακίνηση, ήταν και οι προσφορές των ιδιωτών όχι μόνο σε τρόφιμα αλλά και σε είδη σπιτιού, ρούχα και βιβλία. Εξίσου ενθαρρυντικό είναι το γεγονός ότι το Κοινωνικό Παντοπωλείο Χαλανδρίου δέχεται πλέον προσφορές ιδιωτών και από άλλα μέρη της Ελλάδας. Με εταιρεία ταχυμεταφοράς παραδόθηκε πρόσφατα μεγάλη ποσότητα αντισηπτικών, από προσφορά ιδιώτη στη Θεσσαλονίκη.

«Οι ανώνυμες και επώνυμες προσφορές έχουν πολλαπλασιαστεί το τελευταίο διάστημα. Ο δρόμος της αλληλεγγύης οδηγεί στο Χαλάνδρι. Το γεγονός μας δίνει δύναμη στην προσπάθειά μας να στηρίζουμε όσους έχουν ανάγκη. Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους υποστηρικτές μας που κρατάνε ζωντανές τις έννοιες της ανθρωπιάς, της προσφοράς και της αλληλεγγύης», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Χαλανδρίου.

Πηγή: xtypos.gr