Πλατεία-κόσμημα το πάρκο «Τζένη Καρέζη» – Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή, λίγο πριν τις 9 το βράδυ, τα εγκαίνια του πάρκου «Τζένη Καρέζη», στον οικισμό Μυρτίνη, στη συνοικία της Νέας Πολιτείας στη Λάρισα.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν παρουσία του περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστού, του δημάρχου Λαρισαίων, Απόστολου Καλογιάννη, του γενικού διευθυντή της ΕΔΑ-ΘΕΣΣ, Λεωνίδα Μπακούρα, οι οποίοι και έκοψαν την κορδέλα.

Να σημειωθεί ότι την κατασκευή του πάρκου «Τζένη Καρέζη» ανέλαβε και υποστήριξε οικονομικά η ΕΔΑ-ΘΕΣΣ, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών και δράσεων για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.

Τα εγκαίνια του πάρκου πραγματοποιήθηκαν ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, κίνηση που σηματοδοτεί την προσήλωση της ΕΔΑ-ΘΕΣΣ στις βέλτιστες ενεργειακά πρακτικές, καθώς το φυσικό αέριο αποτελεί μία πηγή ενέργειας εξαιρετικά φιλική προς το περιβάλλον.

Πλέον, στη συνοικία έχει αποδοθεί μια πλατεία-κόσμημα, με χώρους ανάπαυσης και δραστηριοτήτων, εξαιρετικά υψηλής αισθητικής, όπου κάτοικοι και επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν τον ελεύθερο χρόνο τους.

Δείτε φωτό:

Πηγή: onlarissa.gr