Γίνε και εσύ εθελοντής στο Κέντρο ζωής Αθηνών

Στην προσπάθειά  να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες σε άτομα που έχουν επηρεαστεί άμεσα ή έμμεσα από το HIV ή/και το AIDS, το “Κέντρο ζωής” διοργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια για όλους τους νέους εθελοντές του.

Τα σεμινάρια θα δώσουν την ευκαιρία στους υποψήφιους εθελοντές να ενημερωθούν για το θέμα του HIV/AIDS, να συμμετέχουν σε ομαδικές συζητήσεις & βιωματικές ασκήσεις, να γνωρίσουν το Κέντρο Ζωής & στη συνέχεια να ενταχθούν σε μία από τις δυναμικές ομάδες εθελοντών, συνεισφέροντας ενεργά στο πολύτιμο έργο του Οργανισμού (www.kentrozois.gr).

Συγκεκριμένα, τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν τα Σαββατοκύριακα 3-4, 10-11 και 24-25 Νοεμβρίου, και έχουν διάρκεια περίπου 40 ωρών. Η παρακολούθηση των σεμιναρίων είναι υποχρεωτική, προκειμένου οι υποψήφιοι να ενταχθούν στην ομάδα των εθελοντών, ενώ προηγείται συνέντευξη γνωριμίας και επιλογής.

Από την ίδρυση του Κέντρου Ζωής, θεμέλιος λίθος του Οργανισμού είναι οι εθελοντές που με τη δική τους πολύτιμη προσφορά συμβάλλουν ουσιαστικά στην υλοποίηση του έργου μας. Οι εθελοντές μας στελεχώνουν τομείς εργασιών όπως:

Διοργάνωση εκδηλώσεων
Ενημέρωση πληθυσμού
Κέντρο Ημέρας (Χώρος συνάντησης, ενημέρωσης και ψυχαγωγίας)
Info Centre
Επισκέψεις σε Νοσοκομεία / Σπίτια (πρόγραμμα συντροφικότητας)
Για δηλώσεις συμμετοχής, επικοινωνήστε από Δευτέρα έως Παρασκευή (09:00 – 17:00) στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας:

Αθήνα (Ιερά Οδός 42, Κεραμεικός) – κα. Ιωάννα Ασημακοπούλου/ 210 72 33 848/ volunteers@kentrozois.gr

Προθεσμία δηλώσεων ενδιαφέροντος έως και την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

Η εθελοντική προσφορά θα ενισχύσει τη μεγάλη προσπάθεια του Οργανισμού να ενημερώσει το ευρύ κοινό για θέματα που αφορούν το HIV/AIDS, ενώ παράλληλα θα δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους εθελοντές να κάνουν νέους φίλους, να αξιοποιήσουν τις γνώσεις τους, αλλά και να αποκτήσουν νέες εμπειρίες!