Θα κάνουν το γύρο της Κύπρου για να μαζέψουν λεφτά για το «Καραϊσκάκειο» -«Τα 570 χιλιόμετρα δεν είναι τίποτα μπροστά στην μάχη που δίνουν τα παιδιά με καρκίνο»

Να κάνουν περπατώντας τον γύρο της Κύπρου, να ευαισθητοποιήσουν και να μαζέψουν χρήματα για ένα πολύ καλό σκοπό ξεκινούν το Σάββατο 12 Ιουνίου τρεις νεαροί από τη  Λεμεσό.

Ο Σταύρος Αχνιώτης, ο Παναγιώτης Νικολαΐδης και ο Παναγιώτης Γεωργίου θα διανύσουν μια απόσταση 570 χιλιομέτρων περίπου, με σκοπό να συγκεντρώσουν χρήματα για τα παιδιά με καρκίνο στο  Καραϊσκάκειο Ίδρυμα.

Οι τρεις 16χρονοι μαθητές εξήγησαν τους λόγους που θέλουν διανύσουν αυτή τη μεγάλη απόσταση αναφέροντας πως αυτά τα 570 χιλιόμετρα που θα περπατήσουν δεν είναι τίποτα μπροστά στον καθημερινό αγώνα των ανθρώπων και των παιδιών που παλεύουν να νικήσουν τον καρκίνο.

Θέλουν παράλληλα να στείλουν το μήνυμα ότι είναι δίπλα στους συνανθρώπους τους που περνούν δύσκολα με τον Παναγιώτη Νικολαΐδη μάλιστα να αναφέρει ότι ο καρκίνος είχε χτυπήσει την πόρτα και της δικής του οικογένειας και ήταν και αυτό μια αφορμή για να πραγματοποιήσουν αυτό το όνειρο τους, ένα ταξίδι τουλάχιστον δύο εβδομάδων, ένα ταξίδι που στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας και «παραδίδει» μαθήματα αλληλεγγύης.

Αν θέλετε να στηρίξετε τη προσπάθεια των τριών  νεαρών μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο 7060 γράφοντας KF κενό και τον αριθμό 1,3 ή 5  για το ποσό που θέλετε να προσφέρετε (1 3 ή 5 ευρώ).

Δείτε τη συνέντευξη με τους δύο 16χρονους μαθητές

Πηγή: actioninsports.com