Δράσεις για το Πρόγραμμα “ΤΕΒΑ” από το Επαρχείο Τήνου

Από τις 27/04/2021 εργάζεται στην Περιφερειακή Ενότητα Τήνου,  ως Κοινωνική Λειτουργός, η Πηνελόπη Βιδάλη του Ιωάννη με οκτάμηνη  σύμβαση μίσθωσης έργου, για το «Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής».

Στο πρώτο μήνα λειτουργίας της δράσης αυτής πραγματοποιήθηκαν :

  • Συζητήσεις με φορείς για το πρόγραμμα ΤΕΒΑ, τις ανάγκες των ωφελουμένων και την λειτουργία του προγράμματος.
  • Συνάντηση και γνωριμία με τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας Κυκλάδων, κατά την οποία συζητήθηκε ο τρόπος λειτουργίας του Προγράμματος ΤΕΒΑ, ο τρόπος διανομών και διάφορα διαδικαστικά θέματα που αφορούν αυτές, καθώς επίσης, ο τρόπος διεξαγωγής των συνεδριών ψυχοκοινωνικής υποστήριξης.
  • Επίσκεψη στη στέγη ευγηρίας της Τήνου και συζήτηση με τον διευθυντή για τις ανάγκες των ηλικιωμένων, ξενάγηση στον χώρο της στέγης και συζήτηση για συνεργασία στο μέλλον.
  • Συνάντηση με μέλη του Συλλόγου Φίλων του Κέντρου Υγείας Τήνου και συζήτηση για τις εθελοντικές δράσεις του συλλόγου και τις ανάγκες των οικονομικά ασθενών οικογενειών του νησιού.
  • Προετοιμασία και διανομή βρεφικών προϊόντων, διανομή νωπών και λαχανικών.
  • Δημιουργία αρχείου για κάθε έναν δικαιούχο του ΤΕΒΑ και ξεκίνησαν οι συνεντεύξεις με τους δικαιούχους του προγράμματος στα πλαίσια της ψυχοκοινωνικής στήριξης των ωφελουμένων.

Όλες οι παραπάνω δράσεις είναι στα πλαίσια της καλής λειτουργίας του προγράμματος. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες, μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο επικοινωνίας,

Περιφερειακή Ενότητα Τήνου/ Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας 22833 61243.

Πηγή: cyclades24.gr