Νιόπαντρο ζευγάρι στη Θεσσαλονίκη μοίρασε γεύματα σε άστεγους αντί να κάνει γαμήλιο γλέντι!

Μοναδική χειρονομία αγάπης

Σε μια ιδιαίτερα πρωτότυπη όσο και φυσικά αξιέπαινη κίνηση προχώρησε ένα νιόπαντρο ζευγάρι στη Θεσσαλονίκη, το οποίο αντί για γαμήλιο γλέντι έκανε… το τραπέζι στους άστεγους! Καμία σχέση δηλαδή το συγκεκριμένο story με αυτό του πλούσιου γαμπρού, που έπαιξε στο γαμήλιο γλέντι βίντεο με την νύφη να τον απατά!

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος και η Μαρία, παντρεύτηκαν μετά από έναν χρόνο αναβολής, λόγω των περιοριστικών μέτρων του κορωνοϊού και ο γάμος τους ήταν ιδιαίτερα ξεχωριστός, αφού αντί για γαμήλιο γλέντι, αποφάσισαν να μοιράσουν γεύματα αγάπης σε άστεγους της πόλης.

Γεύματα σε άστεγους

Σε συνεργασία με την «Εθελοντική Διακονία Αστέγων» και τη βοήθεια της Κυριακής Φράγκου, την Κυριακή 6 Ιουνίου, μετά το πέρας της τελετής, το ζευγάρι έκανε το τραπέζι σε άστεγους, μοιράζοντάς τους τις επιπλέον μερίδες φαγητού που είχε παραγγείλει.

«Όταν νιώθεις πραγματικά τόσο μεγάλη χαρά, θέλεις να τη μοιραστείς. Όχι μόνο με τους παρευρισκόμενους, αλλά και με όσους το έχουν ανάγκη», υπογράμμισε η Μαρία, ενώ μιλώντας για τον γάμο τους, επεσήμαναν πως ήθελαν πολύ να μοιραστούν τη χαρά τους με όλον τον κόσμο γι΄ αυτό και θέλησαν να προσφέρουν σε όσους το είχαν ανάγκη.

Δείτε βίντεο με ρεπορτάζ από το συγκεκριμένο θέμα:

Πηγή; athensmagazine.gr