Βράβευση μαθητών της Μαγνησίας που διακρίθηκαν στο Διαγωνισμό Αφίσας για την Εθελοντική Αιμοδοσία

Τη Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021 στο λιμάνι του Βόλου πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία, που διοργανώθηκε από την Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γ. Ν. Βόλου στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη, σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία και τη συμμετοχή Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών του νομού.

Στο πλαίσιο του εορτασμού, το ΔΣ του Συλλόγου  Γονέων και Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία πραγματοποίησε βράβευση των μαθητών που διακρίθηκαν στο Διαγωνισμό Αφίσας με θέμα την Εθελοντική Αιμοδοσία. Ο πολύπτυχος διαγωνισμός διοργανώθηκε από τη Δ.Δ.Ε. Ν. Μαγνησίας σε συνεργασία με Συλλόγους του Νομού, με τίτλο «Δημιουργούμε στο σπίτι» καθώς συνέπεσε με την περίοδο καραντίνας το 2020. Οι συνθήκες που διαμορφώθηκαν λόγω της πανδημίας από τον κορωνοϊό Covid-19 δεν επέτρεψαν την πραγματοποίηση εκδήλωσης που είχε προγραμματιστεί από τον πρώην Διευθυντή ΔΔΕ κ. Σωκράτη Σαβελίδη, την Προϊσταμένη Εκπαιδευτικών Θεμάτων κ. Ρηγώ Φασουράκη, την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων κ. Σοφία Κανταράκη και τους συμμετέχοντες Συλλόγους.

Η πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, επέδωσαν επαίνους και δώρα στους μαθητές που διακρίθηκαν, ανάλογα με τη θέση που είχαν καταλάβει στο διαγωνισμό.

Τα παιδιά που κατέλαβαν τις πρώτες θέσεις είναι τα κάτωθι:

1η θέση –Φιορέλα Μεμάι, Γυμνάσιο Αργαλαστής

Η αφίσα της Μεμάι Φιορέλας

2η θέση –Στεφανία Παραγιούτσικου, 9ο Γυμνάσιο Βόλου

Η Αφίσα της Στεφανίας Παραγιούτσικου

3η θέση –Ευαγγελία-Γεωργία Μπέλλου, 3ο Γυμνάσιο Βόλου

Η αφίσα της Ευαγγελίας-Γεωργίας Μπέλλου

και λόγω ισοβαθμίας 3η θέση –Ηλίας Νάτσιος, 7ο Γυμνάσιο Βόλου

Η αφίσα του Ηλία Νάτσιου

Το ΔΣ συγχαίρει τους μαθητές/τριες που διακρίθηκαν αλλά και όλους τους μαθητές/τριες για τη συμμετοχή, καθώς ο τρόπος που αποτύπωσαν τις σκέψεις τους για την εθελοντική προσφορά αίματος, μας γέμισε ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

Πηγή: magnesianews.gr