Με μεγάλη επιτυχία ο Αγώνας Δρόμου Chalkida Bridges Marathon στην Χαλκίδα

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018, για 5η συνεχόμενη χρονιά το Chalkida Bridges Marathon στη Χαλκίδα.

Με επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018, για 5η συνεχή χρονιά, από τον Δημοτικό Οργανισμό Άθλησης του Δήμου Χαλκιδέων (ΔΟΑΠΠΕΧ) και την συνδρομή και άλλων φορέων, ο Αγώνας Δρόμου «Chalkida Bridges Marathon 2018».
Συγκεκριμένα, την διοργάνωση αυτή εκτός του Δήμου Χαλκιδέων συνέδραμαν ο ΣΕΓΑΣ, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας, οι τοπικοί σύλλογοι στίβου, ο Πανευβοϊκός Σύλλογος Ο Καλός Σαμαρείτης, τοπικές επιχειρήσεις και φυσικά βοήθησαν η Τροχαία Χαλκίδας, το Λιμαρχείο Χαλκίδας, το Σώμα Σαμαρειτών και πολλοί εθελοντές.
Η διοργάνωση περιελάμβανε ημιμαραθώνιο 21 χιλιομέτρων και αγώνες αποστάσεων 5 και 1 χιλιομέτρου.
Πριν την εκκίνηση ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης συνεχάρη όλους τους συμμετέχοντες στον αγώνα και επιπλέον αυτούς που βοήθησαν στην οργάνωση.
Άνδρες, γυναίκες και παιδιά έτρεξαν σε μια γιορτή για τη ζωή για φιλανθρωπικό σκοπό. Τα έσοδα του Μαραθωνίου διατίθενται στο σύνολό τους για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Ο Μαραθώνιος ολοκληρώθηκε με τη βράβευση των συμμετεχόντων. Στους 3 πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας δόθηκαν κύπελλα και μετάλλια και μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα σε όσους συμμετέχοντες τερμάτισαν.