Προσφορά ζωής: 1η εθελοντική αιμοδοσία του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λάρισας

Σε ανακοίνωση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λάρισας αναφέρονται τα εξής:

«Με χαρά ανακοινώνουμε ότι ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Λάρισας μετά από ομόφωνη απόφαση του ΔΣ για την δημιουργία συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών, θα προβεί στην πρώτη του εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με το Τμήμα Αιματολογικό – Αιμοδοσία του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας την Πέμπτη 24 Ιουνίου, στο φουαγιέ της Ιατρικής Σχολής (κτίριο Κατσίγρα), στην πλατεία Ταχυδρομείου κατά τις ώρες 14.00 με 18.00.

Απευθύνουμε πρόσκληση προς τα μέλη μας, τους συγγενείς των μελών, τους βοηθούς και τους συνεργάτες στα φαρμακεία μας και όποιον φίλο-εθελοντή αιμοδότη επιθυμεί να έρθει και να στηρίξει αυτή την πρώτη προσπάθεια του Συλλόγου μας.

Θεωρούμε ότι ως επιστήμονες υγείας, πάντα δίπλα στον πολίτη, μπορούμε και στον τομέα αυτό να αποτελέσουμε ένα υγιές πρότυπο και να προσφέρουμε ουσιαστικά σε ανθρώπους, που μπορεί να είναι ακόμη και οι πιο δικοί μας, προσθέτοντας με τον τρόπο ένα ακόμη λιθαράκι σε μια σπουδαία για την υγεία και την ανθρωπότητα ενέργεια.

Οι εθελοντικές αιμοδοσίες του Συλλόγου μας θα πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα, δύο φορές ανά έτος, με σκοπό τη συνολική αύξηση των τόσο πολύτιμων αποθεμάτων σε μονάδες αίματος στην περιοχή μας».

Πηγή: larissanet.gr