Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα για Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ) 2021

Πληροφορίες για την λειτουργία των κατασκηνώσεων την φετινή χρονιά, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της ΠΟΣΓΚΑμεΑ ή να επικοινωνήσετε με την Κοινωνική Υπηρεσία του ΚΔΗΦ ΑμεΑ “Τα Παιδιά της Άνοιξης”.

Ο κάθε ενδιαφερόμενος εφόσον διαβάσει προσεκτικά την εγκύκλιο, άμεσα να ενημερώσει την γραμματεία ή την Κοινωνική Υπηρεσία του ΚΔΗΦ ΑμεΑ “Τα Παιδιά της Άνοιξης” για το εάν επιθυμεί τη συμμετοχή του παιδιού του στο Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα του 2021.

Τα δικαιολογητικά για την συμμετοχή των κατασκηνωτών/τριών ΑμεΑ για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα του 2021 είναι:

  1. Πληροφοριακό Δελτίο Κατασκηνωτή συμπληρωμένο
  2. Φωτοντίγραφο ΚΕΠΑ
  3. Φωτοτυπία Βιβλιαρίου Εμβολίων
  4. Φωτογραφία μικρή του κατασκηνωτή
  5. Βεβαίωση εμβολιασμού SARS-Cov-2 εφόσον υπάρχει

Οι οριστικά επιλεχθέντες/είσες κατασκηνωτές/τριες ΑμεΑ που θα συμμετάσχουν στο ΚΠ ΑμεΑ 2021,  που δεν είναι πλήρως εμβολιασμένοι/ες ή δεν έχει παρέλθει διάστημα 14 ημερών από την ολοκλήρωση του εμβολιασμού τους, ΥΠΟΒΆΛΛΟΝΤΑΙ :

– εντός 48 εως 72 ωρών πριν την είσοδό τους στους κατασκηνωτικούς χώρους σε μοριακό έλεγχο για κορωνοϊό Sars-CoV-2 (PCR) ή

– εντός 24 έως 48 ωρών πριν την είσοδο τους στους κατασκηνωτικούς χώρους σε ταχεία ανίχνευση αντιγόνου (Rapid Test) για κορωνοϊό Sars-CoV-2.

Η κάλυψη του κόστους του μοριακού ελέγχου SARS-CoV-2 δεν επιβαρύνει τους/ τις συμμετέχοντες/ουσες στο ΚΠ ΑμεΑ 2021.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητούν πληροφορίες από το ΚΔΗΦ ΑμεΑ “Τα Παιδιά της Άνοιξης”,  Ελ. Βενιζέλου 7 στην Αλεξάνδρεια (απέναντι από το Κέντρο Υγείας), στο τηλέφωνο 23330-27212 καθώς και στο  email: camp@tapaidiatisanoixis.gr

Επίσης, μπορούν να προμηθεύονται αιτήσεις και από την ιστοσελίδα της ΠΟΣΓΚΑμεΑ.

Πηγή: imerisia-ver.gr