Εκδήλωση για τον μικρό Αλέξανδρο από την Ελλάδα

ΑΣΤΟΡΙΑ. Εκδήλωση για τη συγκέντρωση χρημάτων που θα διατεθούν για την επέμβαση του τρίχρονου Αλέξανδρου Καλλέργη πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο «Thirsty Coala», στην Αστόρια από το νέο οργανισμό «Hellenic Heart for Kids».

Πολλοί ομογενείς και φίλοι του οργανισμού έδωσαν το «παρών» με σκοπό την οικονομική στήριξη για την πραγματοποίηση του πολυπόθητου ταξιδιού του τρίχρονου Αλέξανδρου Καλλέργη από την Ελλάδα που πρέπει να εγχειριστεί σε νοσοκομείο του Σεντ Λούις για να μπορέσει να περπατήσει.

Η εκδήλωση είχε τεράστια επιτυχία. Ηρθαν κάπου 80 άτομα στα οποία μιλήσαμε για τον οργανισμό και τους στόχους του, αλλά και για τον μικρό Αλέξανδρο. Αυτό το βράδυ καταφέραμε να μαζέψουμε 7.100 δολάρια, ενώ συνολικά έχουμε συγκεντρώσει 27.500 δολάρια. Χρήματα που θα δοθούν για την επέμβαση του παιδιού η οποία έχει προγραμματιστεί για τα τέλη Σεπτεμβρίου. Μόλις πληρώσουμε το νοσοκομείο, εάν έχουμε επιπλέον χρήματα, αυτά θα διατεθούν για το επόμενο υποψήφιο παιδί που θα βοηθήσουμε. Νιώθουμε ταπεινοί με την γενναιοδωρία της κοινότητας, παρά την οικονομική κατάσταση που προκάλεσε η πανδημία τον τελευταίο ενάμισι χρόνο», δήλωσε στον «Ε.Κ.» η πρόεδρος του οργανισμού Ολγα Σωμηρά.

Η ιδιοκτήτρια του «Thirsty Coala», Κατερίνα Φας (Katherine Fuchs) που προσέφερε τον χώρο για την εκδήλωση είναι και αυτή μέλος του οργανισμού και όπως είπε, «είναι τιμή μου να συμμετέχω σε αυτή την προσπάθεια με αποστολή την στήριξη παιδιών που έχουν ανάγκη. Επίσης, νιώθω ευλογημένη που η επιχείρησή μου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ένα καλό σκοπό».

Η ίδια ζήτησε μάλιστα από τον μπάρμαν του μαγαζιού να φτιάξει ένα κοκτέιλ ειδικά για το fundraising. Ετσι, δημιουργήθηκε το «Billabong» που αποτελείται από βότκα, κουρακάο, λικέρ λίτσι, φρούτα λίτσι, εσπεριδοειδή και καρύδα. Θα το σερβίρουμε όλο το καλοκαίρι και το 50% από το κόστος του ποτού θα δοθεί στο «Hellenic Heart for Kids». Αυτός είναι ένας υπέροχος και αναζωογονητικός τρόπος να βοηθήσουμε».

Η επόμενη εκδήλωση του οργανισμού θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιουλίου στον Κρητικό Σύλλογο «Μίνωας» με ένα τουρνουά τάβλι με βραβεία, φαγητό και ποτό.

Πηγή: ekirikas.com