Σεμινάριο με φιλανθρωπική χροιά: “όπου υπάρχουν άνθρωποι”

Η Πρέσβειρα των Γιατρών του Κόσμου Ελλάδας Ρούλα Ρουβά διοργανώνει σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Ιουλίου με ώρα έναρξης 20:00, στον κήπο του Φλαγγίνειου Πολιτιστικού Κέντρου στον Ανεμόμυλο.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί δια ζώσης με ομιλήτρια την Ψυχολόγο – Ψυχοθεραπεύτρια Άντζελα Κρητικού με σκοπό την ενίσχυση των Γιατρών του Κόσμου Ελλάδας.

Οι Γιατροί του Κόσμου βρίσκονται δίπλα σε κάθε ανθρώπινη ύπαρξη κάνοντας την ελπίδα πράξη, δίχως διακρίσεις και προϋποθέσεις γι΄ αυτό και το φιλανθρωπικό αυτό σεμινάριο σκοπό έχει να βοηθήσει το δύσκολο και απαιτητικό έργο τους, το οποίο σήμερα κρίνεται πιο αναγκαίο από ποτέ. Η οικονομική υποστήριξη των Γιατρών του Κόσμου Ελλάδας ενισχύεται μέσα από την ενεργό συμμετοχή στο Σεμινάριο, για να συνεχίσουν να προσφέρουν βοήθεια “όπου υπάρχουν άνθρωποι”.

Η πρωτοβουλία γεννήθηκε από την έντονη επιθυμία μας να βοηθήσουμε και στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης που φέρει κάθε επιχειρηματικός όμιλος όπου επιτάσσει τη συνεισφορά του στην κοινωνία. Έτσι γίνεται πράξη να βοηθήσουμε το κοινωφελές έργο των Γιατρών του Κόσμου Ελλάδας μέσω της διοργάνωσης του σεμιναρίου. Ταυτόχρονα να προσφέρουμε στον κόσμο το δώρο της γνώσης μαθαίνοντας μικρά μυστικά επιτυχίας μέσα από το σεμινάριο με τίτλο “Αυτοπεποίθηση το κλειδί για επιτυχία και ευτυχία”.

Τρόποι αγοράς εισιτηρίου:
1. Μπαίνοντας στη σελίδα των Γιατρών του Κόσμου Ελλάδας κάνετε μια δωρεά στην τιμή του εισιτηρίου https://mdmgreece.gr/dorees/kane-mia-dorea/
2. Μετρητά στο μεσιτικό μας γραφείο Roula Rouva Real Estate Agency στις Αλυκές Ποταμού
3. Κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος:
040/002843-66
IBAN: GR5701100400000004000284366 • SWIFT: ETHNGRAA
Δικαιούχος: Γιατροί του Κόσμου
Για κάθε τρόπο πληρωμής κρατάτε την απόδειξη η οποία είναι το εισιτήριο για τη συμμετοχή σας στο σεμινάριο.
Η χρήση μάσκας και η τήρηση των αποστάσεων 1,5 μέτρων είναι υποχρεωτική από όλους τους συμμετέχοντες.

Πηγή: corfupress.com