Εντυπωσίασε το περίπτερο της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου στο 1ο Φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας

Στο 1ο Φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας συμμετείχε η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου, το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Ιουνίου 2021, στο Πάρκο Εκπαιδευτικών Δράσεων Δήμου Πατρέων, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις με το περίπτερό της. Με σύνθημα την προτροπή «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ-ΕΝΟΤΗΤΑ» της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας & Νοτίων Ιονίων Νήσων, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, η ΕΛΕΠΑΠ ενημέρωσε εκτενέστατα, πρόβαλε τις δράσεις της και οι επισκέπτες έμειναν ευχαριστημένοι και ενθουσιασμένοι.

Σε σχετική ανακοίνωση, η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου σημειώνει: «Είχαμε την τιμή, εκτός από την σύσφιξη δεσμών των φορέων με τους εκπροσώπους τους, την παρουσία των απλών πολιτών που μας στηρίζουν, να έχουμε και επισκέπτες για ενημέρωση όπως τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και καταπολέμησης της φτώχιας κ. Σταμάτη Γεώργιο, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαϊας κ. Χαράλαμπο Μπονάνο, τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας κ. Παναγιώτης Παπαδόπουλος, την Αντιδήμαρχο Υγείας και Πρόνοιας του δήμου Πατρέων κα Βίβιαν Σαμούρη. Τον πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ κ. Ιωάννη Βαρδακαστάνη, τον συντονιστή των Πυλώνων Αλληλεγγύης κ. Γιάννη Φρέρη, τον τ. Περιφερειάρχη κ. Απ. Κατσιφάρα, την πρώην βουλευτή κα Σία Αναγνωστοπούλου και πολλούς άλλους με τους οποίους έγιναν εποικοδομητικοί διάλογοι με την πρόεδρο κα Κολοβού Λαμπρινή και τους εργαζόμενους, της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου.

Συγχαίρουμε και ευχαριστούμε τους διοργανωτές για την άψογη διοργάνωση, την Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας & Νοτίων Ιονίων Νήσων για την πρωτοβουλία του εγχειρήματος και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Αντώνη Χαροκόπο. Ευχόμαστε δε αυτό το φεστιβάλ να γίνει θεσμός».

Δείτε φωτογραφίες από την παρουσία της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου στο Φεστιβάλ:

Πηγή: agriniovoice.gr