ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

Στις 26 Ιουνίου, Διεθνής Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, οι Εθελοντές της «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ»  βρέθηκαν στο Μοναστηράκι και διένειμαν πάνω από 5.000 βιβλιαράκια κατά των Ναρκωτικών σε περαστικούς και μαγαζιά της περιοχής.

Η κύρια αποστολή των Εθελοντών είναι η πρόληψη κατά των Ναρκωτικών και η ενημέρωση των νέων μας, ώστε να γνωρίζουν την ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ και έτσι να πάρουν τις δικές τους αποφάσεις να μείνουν μακριά από τις καταστροφικές συνέπειες των Ναρκωτικών.

Η πρόσφατη κρίση έδειξε ότι οι άνθρωποι καταφεύγουν, πολλές φορές, στις Ουσίες  για να λύσουν τα προβλήματά τους, όμως, όσο δύσκολο κι αν είναι να αντιμετωπίσει κανείς τα προβλήματά του, οι επιπτώσεις της χρήσης Ναρκωτικών είναι πάντοτε χειρότερες από το πρόβλημα που προσπάθησαν  να λύσουν με τη χρήση.

Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ συνεργάζεται στενά με το  Διεθνές Ίδρυμα «ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ» και το πρόγραμμα κατά των Ναρκωτικών υποστηρίζεται από τους Σαηεντολόγους ανά τον κόσμο.   

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα : www.notodrugs.gr