Τι θα περιλαμβάνει η δημοπρασία στο φιλανθρωπικό γκαλά με την Βίσση

Αυτό το φιλανθρωπικό gala dinner θα τα έχει όλα! Δημοπρασία, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει μαθήματα karting και δείπνο στο Μονακό με τον David Coulthard και την “απόλυτη” να ερμηνεύει μια σειρά από επιτυχίες της, σ’ ένα υπερπολυτελές γιοτ 75 μέτρων

Oικοδεσπότης, φυσικά, ο μεγιστάνας John Christodoulou, που θα υποδεχθεί στο γιοτ του, Zeus, προσωπικότητες από διάφορους χώρους, που έχουν ως κοινό γνώρισμά τους την προσφορά και τη στήριξη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κύπριος κροίσος εμπιστεύτηκε αυτή τη λαμπερή βραδιά στη διευθύντρια της Digital TV, Γωγώ Αλεξανδρινού, ενώ το ψυχαγωγικό μέρος θα αναλάβει η στενή του φίλη και κορυφαία ερμηνεύτρια, Άννα Βίσση.

Όσοι έχουν λάβει την πολυπόθητη πρόσκληση για το φιλανθρωπικό gala dinner στο γιοτ Zeus, σύμφωνα με έγκυρες πηγές του Mylife, θα κληθούν να καταβάλλουν το ποσό των 5000 ευρώ ανά άτομο.  Βέβαια, αυτό έχει σημασία να αναφερθεί, καθώς τα έσοδα θα δοθούν για τη στήριξη εννιά ειδικών σχολείων στην Κύπρο. 

annajohn

Στιγμιότυπο από την πρόσφατη συνέντευξή του John Christodoulou και της Άννας Βίσση στη Digital TV  και τη διευθύντρια του πρώτου διαδικτυακού καναλιού της Κύπρου, Γωγώ Αλεξανδρινού   

Ωστόσο, το Yianis Christodoulou Foundation προσφέρει στο κοινό την ευκαιρία να παρακολουθήσει ζωντανά την Άννα Βίσση να τραγουδά μέσω live streaming, είτε βρίσκεται στην Κύπρο είτε στο εξωτερικό! Παράλληλα, όσοι επιθυμούν θα έχουν την ευχέρεια να κάνουν τις εισφορές τους για τη στήριξη των ειδικών σχολείων,  ώστε να ενισχυθεί αυτός ο σημαντικός σκοπός. Αξίζει να σημειωθεί ότι περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το live streaming θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα.  

Thumbnail

Για να ενισχυθεί ο σκοπός της όλης εκδήλωσης, κατά τη διάρκεια της βραδιάς, θα πραγματοποιηθεί δημοπρασία, η οποία θα περιλαμβάνει τα πιο κάτω: 

1) Μάθημα karting με τον Βρετανό πρώην οδηγό της Formula 1,  David Coulthard.  Όποιος/α το διεκδικήσει θα έχει τη δυνατότητα να περάσει ένα απόγευμα μαζί του για βιώσει την εμπειρία του go cart με έναν πρωταθλητή παγκόσμιας κλάσης, με 13 νίκες στο Grand Prix! Θα ακολουθήσει δείπνο μαζί του στο Μονακό, ενώ στην παρέα θα βρίσκεται και ο κ. John Christodoulou.  

David Coulthard.

Πηγή Φωτό David Coulthard

2) Σαββατοκύριακο για δυο άτομα στην προεδρική σουίτα του Canary Riverside Plaza με θέα στον ποταμό Τάμεση και το ανατολικό Λονδίνο. Η απόλυτη εμπειρία πέντε αστέρων, με πρόσβαση στο διπλανό Health Club and Spa ή ένα απογευματινό τσάι στην ηλιόλουστη βεράντα του Quadrato Restaurant.  

Canary Riverside Plaza 

3) Μια limited edition φωτογραφία από τη Μαρίνα Βερνίκος, την οποία θα παραδώσει η ίδια στον μεγαλύτερο πλειοδότη. 

4) Δείπνο και μια ολόκληρη βραδιά παρέα με την Άννα Βίσση και τον John Christodoulou στις 26 Σεπτεμβρίου στο Μονακό. Την προηγούμενη μέρα, η καταξιωμένη καλλιτέχνης θα πραγματοποιήσει συναυλία για πρώτη φορά στο Salle de Etoiles, με τα έσοδα να δίνονται στο HSH Prince Albert II of Monaco Foundation.

5) Ένα συλλεκτικό poster σε κορνίζα με την υπογραφή του Roger Moore, από την ταινία του James Bond 007, Octopussy, που γυρίστηκε το 1983. 

octopussy

6) Δυο σαββατοκύριακα για δυο άτομα το καθένα, στα πολυτελή ξενοδοχεία Amara στη Λεμεσό και Elysium στην Πάφο. Η διαμονή περιλαμβάνει θεραπείες στα μοναδικά spa των ξενοδοχείων, που είναι και τα δυο συνώνυμα της καλαισθησίας και της άψογης εξυπηρέτησης. 

elysium

To ξενοδοχείο Elysium  στην Πάφο 

amara

Φωτογραφία από τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Amara στη Λεμεσό 

7) Πτήση για δυο με private jet (Citation X) για ένα σαββατοκύριακο από τη Λάρνακα στην κοσμπολίτικη Μύκονο, που ισχύει μέχρι τις 31 Αυγούστου. 

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι πρωταρχικός στόχος του Yianis Christodoulou Foundation  είναι η παροχή στήριξης και βοήθειας σε παιδιά και νέους που ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες, μέσα από την κάλυψη του κόστους κατασκευής διαφόρων έργων που στοχεύουν στην αναβάθμιση του μαθησιακού περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής τους, προσφέροντας παράλληλα ευκαιρίες για την καλλιέργεια  των ταλέντων, της δημιουργικότητας και των ενδιαφερόντων τους. Σημειώνεται ότι όλα τα λειτουργικά  έξοδα του Ιδρύματος καλύπτονται πλήρως από το Yianis Group και τον κ. John Christodoulou. Με αυτόν τον τρόπο μεγιστοποιείται η δυνατότητα χρήσης όλων των πόρων και των δωρεών προς όφελος των παιδιών που έχουν ανάγκη. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Yianis Christodoulou Foundation, μπορείς να επισκεφθείς την επίσημη ιστοσελίδα στο https://www.yianischristodouloufoundation.com, καθώς επίσης και τις σελίδες στο Facebook, ΕΔΩ και ΕΔΩ το Ιnstagram ΕΔΩ και ΕΔΩ, και το Twitter   

Διάβασε περισσότερα για το φιλανθρωπικό γκαλά ΕΔΩ   

ΕΔΩ μπορείς να μάθεις σχετικά με το live streaming ώστε να παρακολουθήσεις την Άννα Βίσση να τραγουδά για τα παιδιά, ενώ παράλληλα όσοι επιθυμούν μπορούν να κάνουν εισφορές για τη στήριξη των ειδικών σχολείων,  ώστε να ενισχυθεί αυτός ο σημαντικός σκοπός. 

Δες ΕΔΩ την αποκλειστική συνέντευξη της Άννας Βίσσης και του John Christodoulou στη Digital TV και τη διευθύντρια του καναλιού Γωγώ Αλεξανδρινού, στην οποία μεταξύ άλλων, αποκάλυψαν λεπτομέρειες και για τη συναυλία που ετοιμάζουν στο παλάτι του Μονακό.  

Πηγή: avant-garde.com.cy