«Ο Αθλητισμός είναι υγεία, είναι ζωή», φιλανθρωπικό event στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης 30 Ιουνίου το φιλανθρωπικό event στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, με τους συμμετέχοντες να στέλνουν το δικό τους, πολύ ηχηρό μήνυμα υπέρ της ζωής και του αθλητισμού, λέγόντας ότι «Ο Αθλητισμός είναι υγεία, είναι ζωή», στο πλαίσιο του προγράμματος «Ζήσε Αθλητικά» του υφυπουργείου Αθλητισμού.

Από τη μία πλευρά ήταν η ομάδα των Legends 2004, η οποία εκπροσωπήθηκε από ονόματα που έχουν γράψει τη δική τους πορεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως ο Αντώνης Νικοπολίδης, ο Μιχάλης Καψής, ο Νίκος Νταμπίζας, ο Βασίλης Τσιάρτας, ο Γιάννης Γκούμας, ο Κώστας Χαλκιάς κλπ. και από την άλλη, ήταν ομάδα Επίλεκτων προσώπων, με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, αλλά και προσώπων του αθλητισμού όπως ο Δημήτρης Παπανικολάου, ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης, ο Μίχάλης Κακιούζης, ο Χρήστος Αφρουδάκης, ο Παναγιώτης Πελεκούδας, ο Βαλέριος Λεωνίδης, ο Δημοσθένης Ταμπάκος και ο Περιστεριώτης, Βαγγέλης Μάντζαρης.

Στο ημίχρονο του αγώνα, παραδόθηκαν μαθήματα ποδοσφαίρου και ψυχικής δύναμης από την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων.

Παρόντες στην εκδήλωση, εκτός του υψυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, που αγωνίστηκε κανονικά, ήταν και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Αμυράς και ο Δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης. Διαιτητές, που διέθεσε η ΚΕΔ/ΕΠΟ, ήταν οι Άγγελος Ευαγγέλου, Ανδρεάς Φωτόπουλος, Παντελής Σπυρόπουλος και Ανδρέας Γκάμαρης.

Ο Ατρόμητος το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει ήταν να παραχωρήσει το Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου για την άρτια οργάνωση και διεξαγωγή του event, αποτελώντας τιμή τόσο για την ίδια την ομάδα, όσο και για το Περιστέρι, ώστε να σταλεί από τη δική μας πόλη το ιερό μήνυμα κατά των ναρκωτικών.

Δηλώσεις για τη διοργάνωση πραγματοποίησε η Αντιπρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Κάτια Κοξένογλου:

«Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε ότι η ΠΑΕ Ατρόμητος αποδέχθηκε την πρόταση του πρωτοποριακού προγράμματος «Ζήσε Αθλητικά» για τη διεξαγωγή ενός συμβολικού αγώνα με τους «Legends 2004» την Τετάρτη 30 Ιουνίου στο δημοτικό στάδιο Περιστερίου!

Αποτελεί τιμή για την ομάδα μας αλλά και για το Περιστέρι, η φιλοξενία της συγκεκριμένης φιλικής αναμέτρησης που είναι αφιερωμένη στην «Παγκόσμια Μέρα κατά των Ναρκωτικών και της Παράνομης Διακίνησης τους».

Όλοι μαζί θα στείλουμε το μήνυμα ότι η αποκαλούμενη «μάστιγα του αιώνα» μπορεί να αντιμετωπιστεί κατάματα! Κάθε ευχάριστη είδηση απεξάρτησης που φτάνει στα αυτιά μας αποτελεί εξάλλου μια μεγάλη νίκη!

Ο Ατρόμητος πρωτοπόρος στο κοινωνικό γίγνεσθαι της πόλης θα συνεχίσει να είναι αρωγός σε πρωτοβουλίες που θα μας πάνε ένα βήμα μπροστά και θα κάνουν καλύτερη την ποιότητα ζωής των συνανθρώπων μας».

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση

1
2

Πηγή: protipress.gr