Η «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» «ΜΚΟ της Χρονιάς» στα Hellenic Responsible Business Awards 2021

Το Σωματείο «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» βραβεύτηκε για πέμπτη χρονιά ως «ΜΚΟ της  Χρονιάς» στην κατηγορία Υγεία και Κοινωνική Πρόνοια στο θεσμό των Hellenic Responsible  Business Awards 2021 που διοργάνωσε η Boussias Communications και το περιοδικό Marketing Week. 

Η τελετή πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1 Ιουλίου στο Αίθριο του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού. 

Η «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» έχει ως σκοπό τη μείωση των παιδικών ατυχημάτων, την άμεση  και σωστή αντιμετώπιση των παιδικών τραυματισμών και την αναβάθμιση της νοσηλείας των παιδιών  στη χώρα μας.  

Τα τελευταία έντεκα χρόνια έχουμε ανακαινίσει και εξοπλίσει 84 Παιδιατρικά Τμήματα σε 75  Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας στην Ελλάδα. Βάσει των ετήσιων στατιστικών στοιχείων που  λαμβάνουμε από τα Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας που εξοπλίζουμε, από το 2010 μέχρι σήμερα έχουν  επωφεληθεί από το έργο του Σωματείου πάνω από 1.310.000 παιδιά.

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ «ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΟΣ» Ιούνιος 2021 

Το Σωματείο «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» είναι Μη Κερδοσκοπικός  Οργανισμός που έχει στόχο τη μείωση των παιδικών ατυχημάτων, την άμεση και  σωστή αντιμετώπιση των τραυματισμένων παιδιών και την αναβάθμιση της  νοσηλείας των παιδιών στην χώρα μας.  

Το έργο Νοεμβρίου 2020 – Μαϊου 2021 

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει: “Χάρη στην πολύτιμη στήριξη των χορηγών, των δωρητών, των μελών και των φίλων  του Σωματείου καταφέραμε να καλύψουμε σημαντικές ανάγκες των Νοσοκομείων  σε όλη τη χώρα. 

Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η συνολική αξία του έργου μας το  τελευταίο επτάμηνο ανήλθε στο ποσό των € 172.402,91. 

Εξοπλίσαμε άλλα 3 Παιδιατρικά Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά «Τζάνειο», στο Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Κύμης και στο Γενικό Νοσοκομείο Αιτωλοακαρνανίας – Ν.Μ. Αγρινίου. 

Εξοπλίσαμε με τα απαραίτητα μηχανήματα 1 Παιδιατρική Κλινική & 2 Παιδιατρικά Ιατρεία στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας – Νοσηλευτική Μονάδα Αμαλιάδας (Παιδιατρική Κλινική), στην Δομή Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων  Προσφύγων Κυψέλης (Παιδιατρικό Ιατρείο) και στην Δομή Φιλοξενίας Ασυνόδευτων   Ανηλίκων Προσφύγων Νίκαιας (Παιδιατρικό Ιατρείο). 

Επίσης προσφέραμε απαραίτητα μηχανήματα σε άλλα 15 Παιδιατρικά Τμήματα  Νοσοκομείων. 

Το όραμά μας είναι να αναβαθμίσουμε και να εξοπλίσουμε όλα τα Παιδιατρικά  Τμήματα των Νοσοκομείων και των Κέντρων Υγείας της Ελλάδος”.