Ο Marcus Rashford έστειλε ένα PS5 σε εννιάχρονο αγόρι για την φιλανθρωπική του δράση

Ο ποδοσφαιριστής  της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Marcus Rashford έστειλε ένα PlayStation 5 σε ένα νεαρό αγόρι για τη φιλανθρωπική του προσπάθεια.

Ο 9χρονος Jacob από το St Helens στο Merseyside συμμετέχει στην φιλανθρωπική οργάνωση Fare Share για να συγκεντρώσει χρήματα για την αντιμετώπιση της παιδικής φτώχειας. Ο Rashford, ο οποίος κάνει εκστρατεία ενάντια στην παιδική φτώχεια για κάποιο χρονικό διάστημα, παρατήρησε τις προσπάθειες του Jacob και έστειλε το PS5 στο σπίτι του, αναφέρει το BBC.

«Δεν είμαστε καλοί μόνο για να το βλέπουμε», έγραψε ο Rashford σε μια επιστολή προς τον Jacob, «είμαστε καλοί γιατί αυτό είναι το σωστό να κάνουμε. Είναι καλό να βοηθάς τους άλλους».

«Είμαι τόσο περήφανος που διαβάζω ιστορίες στο Twitter μου για τη δουλειά που έχεις κάνει και πώς βοήθησες τους ανθρώπους τον τελευταίο χρόνο. Για να δείξω την εκτίμησή μου, ήθελα να ότι αναγνωρίσω αυτές τις καλές χειρονομίες με ένα δώρο.»

«Δεν θα ανταμειφθούν όλες οι χειρονομίες, αλλά να ξέρεις ότι εκτιμάσαι και κάθε φορά που βλέπεις αυτό το δώρο θυμάσαι πόσο ωραίο είναι να προσέχεις άλλους».

Ο Jacob είπε στο BBC ότι άρχισε να «πηδάει γύρω από το δωμάτιο» και ήταν «τόσο ευγνώμων», εξηγώντας: «Ο Rashford είναι ο αγαπημένος μου παίκτης και πραγματικά ελπίζω να τον δω να παίζει περισσότερο για την Αγγλία».

Μαζί με το PS5, ο Rashford συμπεριέλαβε επίσης ένα αντίγραφο του PES 2021, το οποίο περιλαμβάνει τον Rashford στο εξώφυλλο μαζί με τους Cristiano Ronaldo, Lionel Messi και Alphonso Davies.

Πηγή: xplaygr.com