Αναζητούνται εθελοντές για τα Ευρωπαϊκά μπάσκετ στα «Αοράκια»

Για τους αγώνες U20 Ανδρών και U18 Γυναικών…

Εθελοντές που επιθυμούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στις δύο Ευρωπαϊκές μπασκετικές διοργανώσεις Νέων Ανδρών και Γυναικών που θα φιλοξενηθούν στα «Δύο Αοράκια» αναζητά η ΕΚΑΣΚ.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση:

Με απόφαση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (FIBA), ανατέθηκε στη χώρα μας η διοργάνωση ενός ομίλου U20 Ανδρών και ενός ομίλου U18 Γυναικών 2021 (FIBA U20 MEN & U18 WOMEN’S EUROPEAN CHALLENGERS 2021). Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Ηράκλειο της Κρήτης, στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου «Δύο Αοράκια» σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο της FIBA και της χώρας μας.

Οι αγώνες του U20 Ανδρών θα διεξαχθούν το διάστημα 19-24 Ιουλίου από 15.00 έως 23.00 καθημερινά και οι αγώνες του U18 Γυναικών από 27 Ιουλίου έως 1 Αύγουστου τις ίδιες ώρες.

Βασικό κομμάτι κάθε διοργάνωσης μεγάλης απήχησης, αποτελεί ο εθελοντισμός και οι εθελοντές εκτός από την πολύτιμη εμπειρία που αποκτούν με την ενεργό συμμετοχή τους στην υλοποίηση των Πανευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, απολαμβάνουν και κάποια ιδιαίτερα προνόμια σε σχέση με τις ομάδες και το κοινό.

Βασική προϋπόθεση για να δηλώσει κάποιος συμμετοχή ως εθελοντής είναι η διάθεση και η επιθυμία για προσφορά.

Καλούμε λοιπόν όσους έχουν διάθεση και επιθυμία για προσφορά, αθλητές και αθλήτριες, να δηλώσουν συμμετοχή, ως εθελοντές γηπέδου, συμπληρώνοντας την αίτηση που επισυνάπτεται και αποστέλλοντας την στο e- mail Ένωσης ethelontes@ekask.gr “

Πηγή: neakriti.gr