Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ στηρίζει το Φιλοζωικό Σωματείο Κύμης-Αλιβερίου «ΚΥΜΑ»

Προσφέρει σημαντικά εφόδια στο καταφύγιο του Αλιβερίου για την υλοποίηση «Ενός άθλου ακόμα για όλους εμάς»

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ αποδεικνύει έμπρακτα για ακόμη μια φορά την αφοσίωσή του στις τοπικές κοινωνίες όπου έχει παρουσία, ενισχύοντας ουσιαστικά το Φιλοζωικό Σωματείο Κύμης – Αλιβερίου «ΚΥΜΑ». Αναγνωρίζοντας το σημαντικό καθημερινό έργο που επιτελούν οι εθελοντές του Σωματείου για τη διάσωση, σίτιση και περίθαλψη των αδέσποτων ζώων της τοπικής κοινωνίας, ο Όμιλος εντάσσει στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Ένας άθλος ακόμα» τη στήριξη των «ηρώων» αυτών του καταφυγίου.

Με σεβασμό στην κοινωνία και τη φύση, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ προσφέρει σημαντική χορηγία τροφής και φαρμάκων στους τετράποδους φίλους, με στόχο να μεταφέρει μήνυμα ευαισθητοποίησης για την προστασία των ζώων και την αρμονική συνύπαρξη του ανθρώπου με αυτά, αλλά και να βοηθήσει τους εθελοντές του Σωματείου να πραγματοποιήσουν «Έναν άθλο ακόμα για όλους εμάς». Ειδικότερα, ανταποκρινόμενος στην αυξημένη ανάγκη υποστήριξης και φροντίδας των 100 και πλέον ζώων που περιθάλπονται στο καταφύγιο, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ προσφέρει αμπούλες, χάπια αποπαρασίτωσης και τροφή καλύπτοντας ανάγκες για σημαντική χρονική περίοδο, ενώ παράλληλα αναλαμβάνει τη διαμόρφωση του προαύλιου χώρου του καταφυγίου με τη δωρεά αμμοχάλικου.

Επιπρόσθετα, ομάδα εθελοντών από τον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ πραγματοποίησαν επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του καταφυγίου στο Αλιβέρι, με στόχο να βοηθήσουν στην πράξη το έργο του Σωματείου συμμετέχοντας στις καθημερινές εργασίες, συμβάλλοντας στην κοινωνικοποίηση των ζώων και προσφέροντάς τους αγάπη.

Ο κ. Δημήτρης Κώττης, Πρόεδρος του Φιλοζωικού Σωματείου Κύμης-Αλιβερίου «ΚΥΜΑ», ανέφερε σχετικά «Ευχαριστούμε θερμότατα τον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ για την ευγενική του χορηγία σε φάρμακα και ζωοτροφές για το προσωρινό καταφύγιο Αλιβερίου. Η στήριξη και το ενδιαφέρον των ανθρώπων του Ομίλου θα μας βοηθήσουν να ανταπεξέλθουμε στις ανάγκες που είναι αυξημένες λόγω του καλοκαιριού, των αναγκαίων αποπαρασιτώσεων σε μηνιαία βάση σε όλα τα ζώα του καταφυγίου, ενώ μας δίνουν δύναμη για να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας. Όλες μας οι δράσεις και οι ενέργειές από το 2016, όταν και έγινε η σύσταση του Σωματείου, βασίζονται σε εθελοντές, οι οποίοι αγόγγυστα προσφέρουν έργο για την περίθαλψη, τη σίτιση, την καθαριότητα και την κοινωνικοποίηση των αδέσποτων του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, με σκοπό πάντα να βρεθεί για καθένα από αυτά μια ζεστή αγκαλιά στην παντοτινή τους οικογένεια».

Ο κ. Βασίλης Καμπάνης, Διευθυντής του Εργοστασίου της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ στο Μηλάκι, δήλωσε «Οι άνθρωποι του Σωματείου «ΚΥΜΑ» πραγματοποιούν καθημερινά μικρούς «άθλους» μεγάλης αξίας, βοηθώντας τα αδέσποτα ζώα και συνεισφέροντας σημαντικά στην τοπική κοινωνία. Με συνέπεια στις αξίες που πρεσβεύουμε και το όραμά μας για ένα καλύτερο και πιο βιώσιμο μέλλον για όλους, με μεγάλη χαρά, όλοι εμείς στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ συμβάλλουμε στη φροντίδα των αδέσποτων ζώων προσφέροντας την υποστήριξή μας στους καθημερινούς αγώνες των εθελοντών, τρόφιμα και φάρμακα για τα αδέσποτα, καθώς και τεχνική αναβάθμιση του καταφυγίου φιλοξενίας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Φιλοζωικό Σωματείο Κύμης – Αλιβερίου «ΚΥΜΑ» στα πέντε χρόνια λειτουργίας του έχει φροντίσει για την υιοθεσία περισσότερων από 600 αδέσποτων από ανάδοχους. Το καλοκαίρι του 2021 φιλοξενεί περισσότερα από 100 αδέσποτα ζώα συντροφιάς αλλά και 2 ιπποειδή.

Πηγή: evianews.com