Χορηγός στο Junior Ioannina Cup η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου στήριξε το ITF Junior Ioannina Cup που διεξήχθη από τις 4 έως τις 11 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Ιωαννίνων, στο Πάρκο Πυρσινέλλα, και απένειμε τα βραβεία στην κατηγορία των αγοριών.

Σκοπό της χορηγίας αποτέλεσε η στήριξη των νέων αθλητών, οι οποίοι, σε μια δύσκολη χρονιά, κατάφεραν με επιμονή και συστηματική δουλειά να παραμείνουν προσηλωμένοι στον στόχο τους και να αγωνιστούν για το μέλλον που ονειρεύονται.
Στο ITF Junior Ioannina Cup συμμετείχαν 120 αθλητές από 27 χώρες του κόσμου, ηλικίας έως 18 ετών, οι οποίοι προσέφεραν όμορφο θέαμα στους δεκάδες θεατές που παρακολούθησαν τους αγώνες. Η Ελλάδα κατάφερε να ξεχωρίσει και στις δυο σπουδαιότερες κατηγορίες, των μονών αγοριών και κοριτσιών, με μεγάλους νικητές τη Δήμητρα Παύλου και τον Αδαμάντιο Σταύρακα. Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου, με την αθλητική χορηγία που προσέφερε στην αθλητική διοργάνωση, ενισχύει την προσπάθεια του ITF World Tennis Tour Juniors, το οποίο δίνει τη δυνατότητα σε αθλητές έως 18 ετών να ταξιδεύουν τον κόσμο και να εξελίσσουν το ταλέντο τους, παρέχοντας μία βάση εκκίνησης στους αθλητές με τις καλύτερες επιδόσεις, προκειμένου να πετύχουν στο επαγγελματικό τένις.
Ο διευθύνων σύμβουλος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου Ιωάννης Βουγιούκας απένειμε τα βραβεία στην κατηγορία των αγοριών και συνεχάρη όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες για την προσπάθειά τους, δηλώνοντας μεταξύ άλλων: «Στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που έχουν ως στόχο την ενδυνάμωση της Ηπείρου και την προσφορά στην τοπική κοινωνία, η Τράπεζα Ηπείρου έχει αποφασίσει να παρέχει κίνητρα στους νέους ανθρώπους, να αναγνωρίζει την προσπάθειά τους και να πιστεύει στις δυνατότητές τους, δημιουργώντας νέες προοπτικές και ευκαιρίες επιτυχίας για να χτίσουν το μέλλον που ονειρεύονται».
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Ιωαννίνων κ. Σίκαλος ανέφερε ότι το πρωτάθλημα δε θα ήταν δυνατό να πραγματοποιηθεί χωρίς τη συμβολή της Περιφέρειας Ηπείρου, του Δήμου Ιωαννιτών, αλλά και των χορηγών που εμπιστευθήκαν και στάθηκαν διπλά στον Όμιλο. «Ανάμεσα στους χορηγούς και η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου, η οποία αναγνώρισε τη σπουδαιότητα της διοργάνωσης και συνέβαλε σημαντικά στην επιτυχή υλοποίησή της», σημείωσε.

Πηγή: agon.gr