Όμορφη και αξιέπαινη φιλανθρωπική εκδήλωση

Mια όμορφη και αξιέπαινη φιλανθρωπική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στη Μονή υπό την αιγίδα του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος με στόχo να δοθούν δείγματα σάλιου για σκοπούς επεξεργασίας με την ελπίδα και την ευχή κάποιος να είναι συμβατός για να δώσει τη δυνατότητα να σώσει ένα συνάνθρωπο μας.

Μήνυμα της εκδήλωσης:  Γίνε εθελοντής δότης… δώσε σκυτάλη στη ζωή για ένα κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελο 

Στην εκδήλωση πέρα από υπογεγραμμένες φανέλες των ομάδων,  κυκλοφόρησαν κουπόνια εισφοράς αξίας 5 ευρώ εκ των οποίων μαζεύτηκε το ποσό των €1115,00 ευρώ.

Να σημειωθεί ότι 18 άτομα προσήλθαν και έδωσαν δείγμα σάλιου. 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ: 

Πραγματοποιήθηκε στην Κοινότητα μας η προγραμματισμένη Φιλανθρωπική Εκδήλωση, κατά την οποία 18 άτομα προσήλθαν και έδωσαν δείγμα σάλιου για σκοπούς επεξεργασίας με την ελπίδα και την ευχή κάποιος από αυτούς θα είναι συμβατός και θα έχει την δυνατότητα να σώσει ένα συνάνθρωπο μας.

Πέραν του πιο πάνω κυκλοφορήσαμε και κουπόνια εισφοράς αξίας 5 ευρώ εκ των οποίων καταφέραμε να μαζέψουμε το ποσό των €1115,00 ευρώ.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το 2 άτομα (τον Ανδρέα και τον Παναγιώτη) οι οποίοι ήταν στο συνεργείο που λάμβανε το δείγμα σάλιου τόσο για τον χρόνο που αφιέρωσαν αλλά και για την ενημέρωση που λάβαμε σε σχέση με την διαδικασία που ακολουθείται σε περίπτωση συμβατότητας.

Ευελπιστούμε ότι στην επόμενη εκδήλωση θα καταφέρουμε να έχουμε περισσότερες συμμετοχές τόσο σε σχέση με την λήψη δείγματος όσο και με την είσπραξη μεγαλυτέρου ποσού εισφορών.

Εκ των διοργανωτών Σάββας Ζαφείρης 

ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ Λεωφόρος Νίκανδρου Παπαμηνά 15, 2032 Λευκωσία Τ.Κ 22680, 1523 Λευκωσία Τηλέφωνο: 22 772700 Φαξ:22 772888

ΦΩΤΟΣ/Όμορφη και αξιέπαινη φιλανθρωπική εκδήλωση
ΦΩΤΟΣ/Όμορφη και αξιέπαινη φιλανθρωπική εκδήλωση
ΦΩΤΟΣ/Όμορφη και αξιέπαινη φιλανθρωπική εκδήλωση
ΦΩΤΟΣ/Όμορφη και αξιέπαινη φιλανθρωπική εκδήλωση

Πηγή: kerkida.net