Χρυσός πρωταγωνιστής δεκαετίας η Barilla 

Μια ακόμα πολύ σημαντική διάκριση έλαβε η Barilla Hellas στην κατηγορία Πρωταγωνιστές Κλάδων της Δεκαετίας 2010-2020 στα βραβεία – θεσμός «ΧΡΥΣΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 2010-2020», που διοργανώθηκαν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.


Η διάκριση αυτή ήρθε ως αποτέλεσμα της οικονομικής δραστηριότητας και της ανάπτυξης της εταιρείας στην Ελλάδα την τελευταία δεκαετία, όπως οι συνεχείς επενδύσεις ύψους 70 εκ. στο σύνολο, που υλοποιούνται σταθερά από το 2000 ως και σήμερα καθώς και η ανάπτυξη νέων προϊόντων που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών. Εκτός από την τιμητική αυτή διάκριση, η Barilla Hellas παρέλαβε και το Solidarity Excellence Award για τις ενέργειες που πραγματοποίησε την περίοδο της πανδημίας Covid-19 με στόχο να στηρίξει το Εθνικό Σύστημα Υγείας και τις ευάλωτες ομάδες.

Για την Barilla Hellas, αυτη η διπλή βράβευση της ανάμεσα στους Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας επισφραγίζει την φιλοσοφία ευθύνης που διέπει την επιχειρηματική της δράση, αντιμετωπίζοντας της προκλήσεις της βιώσιμης ανάπτυξης, με το βλέμμα στραμμένο όχι μόνο στο σήμερα αλλά και στις επόμενες γενιές. Mε βασικό πυλώνα της εταιρικής της στρατηγικής της το «Καλό για Σένα, Καλό για τον Πλανήτη», η δράση της Barilla Hellas δεν βασίζεται μόνο στις οικονομικές της επιδόσεις αλλά αντικατοπτρίζει τον τρόπο που λειτουργεί για να πολλαπλασιάζει την αξία που παράγει για τους εργαζομένους της, την οικονομία, την κοινωνία και το περιβάλλον.

Πηγή: agronews.gr