Παγκύπρια εκστρατεία «Χαρίζουμε χαμόγελα σε όλα τα παιδιά»

Διοργανώνεται η δεύτερη Παγκύπρια εκστρατεία με σύνθημα «Χαρίζουμε χαμόγελα σε όλα τα παιδιά», από το ΚΕΠΑΚΥ και την Κίτρινη Γραμμή…

Η ενημέρωση:

Το ΚΕΠΑΚΥ και η Κίτρινη Γραμμή βοήθειας και αλληλεγγύης συνεχίζουν τις δράσεις αλληλεγγύης με τη διοργάνωση της δεύτερης Παγκύπριας εκστρατείας με σύνθημα «Χαρίζουμε χαμόγελα σε όλα τα παιδιά». Η εκστρατεία αυτή τη φορά θα αφορά τα παιδιά της δημοτικής εκπαίδευσης, των οποίων οι γονείς αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της νέας σχολικής χρονιάς, λόγω οικονομικών δυσκολιών.  

Απώτερος σκοπός της πρωτοβουλίας αυτής είναι να διασφαλίσει τη ποιότητα ζωής και την αξιοπρέπεια των παιδιών κατά την επιστροφή τους στα σχολικά θρανία, προσφέροντας τους σχολικό εξοπλισμό. Με την ενέργεια μας αυτή θέλουμε να ενδυναμώσουμε τη κοινωνική αλληλεγγύη λαμβάνοντας υπόψιν τις κοινωνικές παραμέτρους των διακρίσεων και των κοινωνικών ανισοτήτων των οποίων γίνονται δέκτες τα παιδιά.

Η προσπάθεια αυτή είναι συλλογική για αυτό και καλούμε τον κόσμο να συμμετέχει και να τη στηρίξει, δείχνοντας για ακόμα μια φορά την ευαισθητοποίηση του.

Πηγή: kerkida.net