Νέο πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας της NN Hellas: Στην υγεία σας είμαστε κοντά, ακόμη και αν είστε μακριά

NNHellasέχει ξεκινήσει μία εξαιρετική ενέργεια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Συγκεκριμένα, η ΝΝπαρέχει πρόσβαση σε πληροφορίες υγείας της DrOnlineχωρίς κόστος, σε περισσότερους από 10.000 κατοίκους της Περιφερειακής Ενότητας της Δωδεκανήσου, συμπεριλαμβανομένων όλων των δικαιούχων επιδομάτων αλληλεγγύης.

Το πρόγραμμα αφορά όλους τους κατοίκουςτων 15 Δήμων της Δωδεκανήσου που λαμβάνουν υποστήριξη από τις Δομές της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, αλλά και το σύνολο των κατοίκων των μικρότερων πληθυσμιακά Δήμων Αγαθονησίου, Λειψών, Κάσου, Νισύρου, Μεγίστης (Καστελλόριζο), Τήλου και Χάλκης.

Η εφαρμογή της υπηρεσίας DrOnline δίνει τη δυνατότητα τηλεσυνεδρίας, μέσω βιντεοκλήσης ή chat, με γιατρούς που παρέχουν πληροφορίες υγείας για το θέμα υγείας που απασχολεί τον  χρήστη και είναι διαθέσιμη 7 ημέρες την εβδομάδα,όλο το 24 ώρο.

Ο κάθε χρήστης μπορεί να κάνει εγγραφή χρησιμοποιώντας το μοναδικό όνομα και κωδικό που έχει παραλάβει από υπεύθυνους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Στη συνέχεια, μπορεί να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία για να επικοινωνήσει απευθείας με ιατρούς της DrOnline, για οποιοδήποτε θέμα υγείας τον απασχολεί. Αν απαιτείται περαιτέρω αξιολόγηση, οι γιατροί προτείνουν στον χρήστη εξειδικευμένο συνάδελφό τους, για  να απευθυνθεί ή, αν είναι απαραίτητο, να μεταβεί σε κάποιο νοσοκομείο ή κέντρο υγείας.

Με ανθρωποκεντρικό χαρακτήρακαι σταθερή στις αξίες της «Νοιαζόμαστε, Είμαστε Ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε», η ΝΝ Hellasαποδεικνύει ότι ακόμα και από απόσταση, βρίσκεται δίπλα στον άνθρωπο και την κοινωνία και δίνει προτεραιότητα στην υγεία. Έτσι όλοι οι κάτοικοι της Δωδεκανήσου μπορούν να νιώθουν πλέον περισσότερη ασφάλεια, γνωρίζοντας ότι μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση σε πληροφορίες υγείας αν παραστεί ανάγκη.

Το πρόγραμμα της NNHellasσχεδιάστηκε και τέθηκε σε εφαρμογή σε στενή συνεργασία με την Περιφέρεια του Νοτίου Αιγαίου. ΟΠεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, κ. Γιώργος Χατζημάρκος, δήλωσεότι η υγειονομική θωράκιση των νησιών αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για την Περιφέρεια και καθημερινά μεριμνά για τη διασφάλιση της ευημερίας των κατοίκων της.Συμπλήρωσε  επιπλέον ότι «Σε μια πρωτόγνωρη εποχή, η συνέργεια της Πολιτείας με τον ιδιωτικό τομέα μπορεί να επιφέρει οφέλη για την κοινωνία. Καλωσορίζουμε λοιπόν με χαρά την πρωτοβουλία αυτή της ΝΝ Hellas που ενισχύει τις προσπάθειές μας».

Η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Δωδεκανήσου, κα. Χαρούλα Γιασιράνη, η οποία ασχολήθηκε προσωπικά για την εφαρμογή του προγράμματος και βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τις δομές υγείας σε όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου, προσθέτει: «Δίνουμε καθημερινά και με την καρδιά μας τον καλύτερό μας εαυτό για να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας, αξιοποιώντας ταυτόχρονα αξιέπαινες ενέργειες όπως αυτή της NN Hellas, για την προστασία της υγείας σε μια εποχή που καθίσταται πιο απαραίτητο από ποτέ».

Τέλος,ηκα. Μαριάννα Πολιτοπούλου, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της NN Hellas, σημείωσε: «Με την πρωτοβουλία μας αγκαλιάζουμε τα Δωδεκάνησα, προσφέροντας υπηρεσίες υγείας που καλύπτουν την απόσταση με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Σε στενή συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, διαθέτουμε σε περισσότερους από 10.000 κατοίκους νησιών μια πρωτοποριακή υπηρεσία, αποδεικνύοντας ταυτόχρονα την έμπρακτη δέσμευσή μας προς την ελληνική κοινωνία».

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την ενέργεια της NN Hellas εδώ

Πηγή: vimatisko.gr