Η περίφημη Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού σε μια μαγική συναυλία στον Βόλο

Την Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021 – Με αφιέρωμα στον Ελληνικό Κινηματογράφο και στα Sixties

Στη Θεσσαλία θα κάνει και φέτος «απόβαση» η περίφημη Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού, προσκεκλημένη του Δικτύου  «Περραιβία», του Συλλόγου Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας και του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Πολιτισμού ,προκειμένου  να πραγματοποιήσει, τις καθιερωμένες, πλέον, μεγάλες συναυλίες, με σκοπό τη στήριξη ευπαθών ομάδων και δομών.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί  συναυλία στον Βόλο, την Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021  , με την υποστήριξη του ΔΟΕΠΑΠ –ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου (Θερινό Θέατρο Ν. Ιωνίας Βόλου) και στην  Καρδίτσα, για πρώτη φορά στην ιστορία, την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021,  σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο  Καρδίτσας.

Οι  συναυλίες  έχουν  τίτλο «Το πάρτυ των …αναμνήσεων!», στις οποίες  θα παρουσιαστούν τα καλύτερα τραγούδια του Ελληνικού κινηματογράφου και των Sixties, θα είναι, όπως κάθε χρόνο, μια σπονδή στην ποιότητα, στην αισθητική και στην καλή Ελληνική μουσική και θα μας ταξιδέψουν στη χρυσή εποχή του Ελληνικού κινηματογράφου και της δεκαετίας του 1960, μέσα από εξαιρετική μουσική ,τραγούδι, εικόνες, χορογραφίες, νοσταλγία και έντονα συναισθήματα.

Την  καλλιτεχνική διεύθυνση της περίφημης αυτής Μπάντας ΓΕΝ, που θα έλθει στη Θεσσαλία  με τους καλύτερους σολίστες της,  έχει ο  ακούραστος  και ευρηματικός Κερκυραίος μαέστρος  κ. Τσιλιμπάρης Γεώργιος -Πλωτάρχης (ΠΝ), που έχει απογειώσει την καλή φήμη της Μπάντας τα τελευταία χρόνια και κατατάσσεται, πλέον, στις καλύτερες  της Ευρωπαϊκής ηπείρου.

Σολίστ : Μαρίζα Σακελλαρίου (σοπράνο), Θεόδωρος Μπιράκος (βαρύτονος),  Ανδρέας Καραούλης (τενόρος)  και Μ. Κοκκώνης (τενόρος).

Επιμέλεια –Συντονισμός: Κώστας Σκριάπας

Όπως είναι γνωστό η εξαιρετική Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού , όλα αυτά τα χρόνια επιτελεί όχι μόνο σπουδαίο πολιτιστικό ,καλλιτεχνικό και κοινωνικό έργο, αλλά, επιπρόσθετα, διαφημίζει όλες τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας δημιουργώντας -και μέσα από την τέχνη- βαθιά αισθήματα εμπιστοσύνης και σεβασμού προς τις Ένοπλες Δυνάμεις συνολικά .

Έχει παντού τεράστια αποδοχή και αναγνωρισιμότητα για την μοναδική ποιότητά της, ενώ αναδεικνύει την Κοινωνική Αλληλεγγύη ως υπέρτατο κοινωνικό αγαθό, σε συνεργασία με το Δίκτυο «Περραιβία», με το οποίο έχουν, ήδη, συνδιοργανώσει δέκα έξι συναυλίες, τα τελευταία χρόνια, στηρίζοντας πολλές κοινωνικές δομές σε όλη τη Θεσσαλία.

Πληροφορίες στο Δίκτυο ‘ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» Κων. Σκριάπας Τηλέφ. 6974-881944 E-Mail : skriapask@gmail.com

Πηγή: magnesianews.gr