Έναρξη εκπαιδευτικών προγραμμάτων & συνεργασία του Takis Foundation με το Πάρκο Τρίτση

Το Takis Foundation αποτελεί την κοιτίδα του καλλιτεχνικού και ερευνητικού έργου του σπουδαιότερου Έλληνα γλύπτη.

Έχοντας ως σκοπό την έρευνα, την καλλιέργεια, την ανάπτυξη, την προβολή και τη διάδοση της ελληνικής και παγκόσμιας τέχνης και επιστήμης, το Ίδρυμα Τάκις διοργανώνει και εκπονεί εκπαιδευτικά προγράμματα και σεμινάρια, εκθέσεις και λοιπές εκδηλώσεις που έχουν άμεση σχέση με τους σκοπούς αυτούς.

Οι ξεναγήσεις και τα εκπαιδευτικά προγραμμάτα 2018-2019 ξεκίνησαν στις 9 Οκτωβρίου 2018 για μαθητές όλων των βαθμίδων και για ενήλικες. Η ιστορικός τέχνης και art curator Ειρήνη Περσίδου, με την οποία συνεργάζεται το Ίδρυμα Takis, σχεδιάζει και υλοποιεί εκπαιδευτικά προγράμματα αισθητηριακής αγωγής για μικρά παιδιά καθώς και Ιστορίας Τέχνης και πολιτισμού για μαθητές σε σχολεία, ιδρύματα, μουσεία και πολιτιστικούς φορείς.

Το Takis Foundation με χαρά σας ανακοινώνει τη συνεργασία του με το Πάρκο Τρίτση. Το Μητροπολιτικό Πάρκο Τρίτση βρίσκεται σε απόσταση μόλις 2 χλμ. από το Ίδρυμα Τάκις και αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό για μικρούς και μεγάλους, για περίπατο και αναψυχή.

Για να κλείσετε θέση αλλά και για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εκπαιδευτικά προγράμματα και τις ξεναγήσεις, επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 210 2389019 ή 210 2313410, ώρες 9:30 – 15:30 ή μέσω email στο edu@takisfoundation.org