Διανομή δεμάτων σε 200 οικογένειες από την Μητρόπολη Διδυμοτείχου

Φιλανθρωπική δράση της Μητρόπολης Διδυμοτείχου σε συνεργασία με την ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, τα S/M ΜΑΣΟΥΤΗΣ και την Ένωση Εφοπλιστών.Το ενδιαφέρον της Εκκλησίας και η έμπρακτη στήριξη των ευάλωτων οικογενειών και των πολυτέκνων δεν διακόπτεται λόγω θερινών διακοπών… αλλά συνεχίζεται χωρίς περικοπές. Από την Ιερά Μητρόπολη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου, την 31η Ιουλίου, 150 δικαιούχοι παρέλαβαν επισιτιστική βοήθεια σε δέματα, που διετέθησαν από τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και την υπεραγορά «Μασούτης». 

Την ίδια ημέρα σε ακόμα 50 πολύτεκνες οικογένειες διενεμήθη επισιτιστική βοήθεια, που προσφέρει η Ένωση Εφοπλιστών «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ», μέσω της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, κ. Δαμασκηνός για μια ακόμα φορά εξέφρασε τη ευγνωμοσύνη του στο Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, για το ανύστακτο ενδιαφέρον του γιά τους ακρίτες, και τις ευχαριστίες του σε όλους όσους στηρίζουν αυτό το αξιόλογο φιλανθρωπικό έργο.

Πηγή: Alexandroupoli Online