Ηρακλής: Με παλμό και κοινωνική προσφορά η πρώτη προπόνηση στη Μίκρα

Οι φίλαθλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και συγκέντρωσαν είδη πρώτης ανάγκης για τους ανθρώπους που επλήγησαν από τις πυρκαγιές

Παρουσία κόσμου, που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της ΠΑΕ για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης με σκοπό την ενίσχυση των συνανθρώπων μας που επλήγησαν από τις πυρκαγιές, πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του Ηρακλή στις εγκαταστάσεις της Μίκρας.

Ο Κώστας Γεωργιάδης και οι ποδοσφαιριστές του έπιασαν δουλειά ενόψει μιας δύσκολης και απαιτητικής σεζόν στη Super League 2, υπό τα βλέμματα των Νίκου Πουρτουλίδη και Τάσου Κατσαμπή,που επέστρεψαν στην ομάδα έτοιμοι να προσφέρουν από άλλα πόστα.

Οι δυο τους, μάλιστα, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Ντιέγκο Ρομάνο, τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε με τα κυανόλευκα από το 2014 ως το 2016 και ο οποίος βρέθηκε στη Μίκρα, αφού συμφώνησε να αναλάβει χρέη σκάουτερ στη Λατινική Αμερική.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας στη Μίκρα και στη συνέχεια η ομάδα θα μεταβεί σε ορεινή τοποθεσία, πιθανότατα στα 3-5 Πηγάδια, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν περισσότερες μεταγραφές, με τους κυανόλευκους να έχουν αποκτήσει μέχρι στιγμής τους Μανώλη και Άγγελο Παπαστεριανό, Γιάννη Παπαδόπουλο και Μιχάλη Μπαστακό.

Πριν ξεκινήσει η προπόνηση, ο Κώστας Γεωργιάδης δήλωσε: “Σε μια δύσκολη στιγμή που βιώνει αυτή την περίοδο η Ελλάδα, ξεκινάει η αναγέννηση του Ηρακλή. Χρειάζεται να ξεκινήσουμε από τη βάση, προκειμένου να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, με υγεία, καθαρές σχέσεις και να δώσουμε χαρά και ελπίδα στους φιλάθλους του Ηρακλή, που το αξίζουν”.