Θεσσαλονίκη: Η προσφορά αγάπης από την Fiorentino LFS στους πυρόπληκτους

Η ανακοίνωση της αλυσίδας ανθοπωλείων για την προσφορά αγάπης προς τους πυρόπληκτους συμπολίτες μας

Προσφορά αγάπης από την Fiorentino LFS για τους πυρόπληκτους. Η αλυσίδα ανθοπωλείων προσέφερε όλα τα έσοδα που συγκέντρωσε από τις 8 μέχρι 11 Αυγούστου σε προϊόντα για τους πληγέντες συμπολίτες μας. Κατόπιν συνεννόησης με το δήμο Θεσσαλονίκης, την Fiorentino

LFS ενημερώθηκε πως το κρισιμότερο προϊόν αυτές τις ημέρες ήταν τα στρώματα στην Ηλεία κι έτσι μετέτρεπε όλα τα έσοδα σε στρώματα, τα οποία και παρέδωσε στο δημαρχείο. 

Όπως αναφέρει το μήνυμα της Fiorentino LFS: 

Αγαπητοί μας πελάτες, συνεργάτες, φίλοι,

η μεγάλη σας ανταπόκριση στη μικρή μας δράση, μας συγκίνησε και μας έκανε να νιώσουμε πως είμαστε μαζί και ενωνόμαστε στα δύσκολα.

Τα λουλούδια είναι δίπλα στον άνθρωπο στις πιο όμορφες στιγμές του. Καθημερινά, υποδεχόμαστε χαμογελαστούς πελάτες που αναζητούν δώρα για όμορφες περιστάσεις.

Εμείς θέλουμε να είμαστε εκεί και στις δύσκολες. Γιατί τότε η προσφορά, έχει άλλη αξία. Γιατί τη δυστυχία την νικάει το χαμόγελο.

Με κάθε λουλούδι, φυτό, αρωματικό που αγοράσατε αυτές τις ημέρες για να ομορφύνετε τον χώρο σας, μας εμπιστευθήκατε με τις προσφορές σας ώστε να μεταμορφωθούν σε σωτήρια αντικείμενα σε ανθρώπους που παλεύουν στις πιο δύσκολες συνθήκες.

Όπου κι αν είμαστε, γνωρίζοντας ότι κάποιος άνθρωπος σε οποιαδήποτε γωνιά της γης μας νοιάζεται, όλα είναι πιο ανεκτά.

Σε συνεννόηση με το δημαρχείο Θεσσαλονίκης, πληροφορηθήκαμε για την σοβαρή έλλειψη στρωμάτων στην Ηλεία και την επικείμενη μεταφορά προμηθειών σε αυτή.

Με τα έσοδα που συγκεντρώσαμε εντός 3 ημερών από τις 08-11/08, στα ταμεία των καταστημάτων της αλυσίδας μας στη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα αλλά και από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, παραδώσαμε 12/08, 10 στρώματα στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, αφού όπως μας ενημέρωσαν, ακόμη και ένα στρώμα θα ήταν σωτήριο.

Ο προορισμός μας και οι προμήθειες που αναμέναμε να παραδώσουμε άλλαξαν, αφού με την συστηματική παροχή αρωγής από όλους μας, οι περισσότερες ανάγκες εκπληρώνονται και προκύπτουν συνεχώς διαφορετικές αναλόγως της κατάστασης των πύρινων μετώπων και των χρονικών συνθηκών.

Σας παροτρύνουμε να συμβουλεύεστε επισήμους φορείς πριν την παροχή προμηθειών καθότι οι ανάγκες αλλάζουν συνεχώς.

Σας ευχαριστούμε πολύ από καρδιάς! Θα σας δούμε στην αναδάσωση! Από δω και πέρα, πάντα, θα είμαστε μαζί!!!

Αβραάμ Αβάνογλου

CEO

Fiorentino LFS».

Δείτε τις φωτογραφίες. fiorentino-1.jpeg

Πηγή: typosthes.gr