Η Ενωτική Πρωτοβουλία χορηγός του πρότυπου αμαξιδίου του Γιωργάκη για τη διαδρομή αγάπης

Υπερήφανος χορηγός ήταν η Ενωτική Πρωτοβουλία Επιχειρηματιών Μαγνησίας για την κατασκευή του πρότυπου αμαξιδίου που έδωσε τη δυνατότητα στον μικρό Γιωργάκη να κάνει τη βόλτα ζωής από τα Τρίκαλα στον Βόλο πλάι στον Άγγελο Κριτσιώτη.

Αναλυτικά σε ανακοίνωσή της για την ποδηλατική διαδρομή αγάπης για τη «Φλόγα» σημειώνει: «Μοναδικές στιγμές ζήσαμε την Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021 στην παραλία του  Βόλου με την άφιξη του ποδηλάτη Άγγελου Κριτσιώτη και του μικρού Γιωργάκη!! 
Ο αθλητής της Νίκης Βόλου ολοκλήρωσε με επιτυχία το εγχείρημά του, να φέρει  οδικώς από τα Τρίκαλα στο Βόλο το μικρό νικητή της ζωής σε ένα αμαξίδιο  προσαρμοσμένο στο ποδήλατό του.

Στη διαδρομή ζωής που έγινε για τη  ΦΛΟΓΑ, τους συνόδευαν μέλη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, το  ποδηλατικό τμήμα της Νίκης Βόλου και αθλητές του Κενταύρου, αλλά και ο 
πρωταθλητής-ποδηλάτης ΑΜΕΑ Νικόλαος Παπακυργιάκης. 
Από το 1982 η Φλόγα φωτίζει και ζεσταίνει τα παιδιά με καρκίνο όλης της χώρας. Συμπαραστέκεται στις οικογένειες και αγωνίζεται για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο. Η Φλόγα καίει και θα καίει όσο υπάρχουν παιδιά που το έχουν ανάγκη και όσο έχουν κοντά τους όλους εμάς. 
Στη συγκλονιστική αυτή προσπάθεια, υπερήφανος χορηγός για την κατασκευή του πρότυπου αμαξιδίου ήταν η ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, που χωρίς δεύτερη σκέψη ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του αθλητή για να κάνει πραγματικότητα το όνειρο του Γιωργάκη. Η θέληση και η ψυχική δύναμη του παιδιού αυτού, αλλά και της οικογένειάς του, που σε όλη τη διαδρομή έδειχνε τον ενθουσιασμό και τη χαρά του για την πραγματοποίηση του ονείρου του, είναι ένας φωτεινός φάρος αισιοδοξίας αλλά και κινητήριος δύναμη για όλους εμάς, να προσπαθούμε να προσφέρουμε αδιάλειπτα τα μέγιστα, στους μικρούς αυτούς μαχητές της ζωής. 
Ευχαριστούμε Άγγελε, Ευχαριστούμε Γιώργο.. θα είμαστε πάντοτε εδώ, αναμμένες φλόγες στους δρόμους των ονείρων σας!».

Πηγή: taxydromos.gr