ΜΕΘ: Μειωμένο εισιτήριο για όλους και με κοινωνική προσφορά έρχονται “Οι κυρίες της αυλής”

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

Στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς, που ένας εθελοντικός, πολιτιστικός σύλλογος όπως το Μ.Ε.Θ., οφείλει να έχει, αφιερώνουμε τη καλοκαιρινή μας παραγωγή “Οι κυρίες της αυλής” στον τόσο σημαντικό σύλλογο ΣΥ. Φ. ΑΜΕΑ. 
Προσφέρουμε λοιπόν τη δυνατότητα στα παιδιά του συλλόγου και το συνοδό τους να χαρούν την πρεμιέρα της παράστασής μας στο Κάστρο της Καλαμάτας εντελώς δωρεάν, ενώ ταυτόχρονα με τα έσοδα από την παραγωγή θα προσπαθήσουμε να ελαφρύνουμε λίγο, τα τεράστια βάρη και τις ανάγκες του σπουδαίου αυτού συλλόγου. Αγαπητά μας παιδιά σας περιμένουμε να σας φιλοξενήσουμε στην αυλή μας!

Με την ευκαιρία θα θέλαμε να ανακοινώσουμε ότι τη Δευτέρα 23 Αυγούστου ξεκινά η προπώληση των εισιτηρίων της παράστασής μας. 

Τα σημεία προπώλησης είναι τα εξής:
1) Βιβλιοπωλείο Μακρής 1928 ( ημέρες και ώρες καταστημάτων ) πεζόδρομος Αριστομένους 6
2) Απέναντι από το ξενοδοχείο “Φαραί” στην παραλία (από Δευτέρα μέχρι και Πέμπτη και ώρες 20.30 – 22.30).
Για να δώσουμε τη δυνατότητα σε όλους να χαρούν την παραγωγή μας, ειδικά αυτή την περίοδο που ελάχιστα θέατρα κρατήθηκαν ενεργά και προσφέρουν παραστάσεις, θα υπάρχει ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ το μειωμένο εισιτήριο των 8 ευρώ.
ΓΙΑΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ!
Σας περιμένουμε! 

Το κοινωνικό πρόσωπο του ΜΕΘ
Να σχολιάσουμε εμείς, πως δεν είναι η πρώτη φορά που το ΜΕΘ δείχνει με πράξεις το κοινωνικό του πρόσωπο και είναι ένας από τους βασικούς λόγους που έχει αγκαλιαστεί από το κοινό της πόλης και γεμίζει τα θέατρα σε κάθε παράσταση, έχοντας δημιουργήσει μια “δυναμική ανθρωπιάς”! 

Πηγή: messinialive.gr