Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του πρίγκιπα Χάρι μετά τη γέννηση της κόρης του για καλό σκοπό

Την πρώτη του εμφάνιση μετά τη γέννηση της κόρης του Λίλιμπετ έκανε ο πρίγκιπας Χάρι και μάλιστα για καλό σκοπό.

Συγκεκριμένα, ο δούκας του Σάσεξ διοργάνωσε ένα φιλανθρωπικό τουρνουά πόλο στο Κολοράντο για τη φιλανθρωπική του δράση Sentebale, και αγωνίστηκε δίπλα στο πλευρό του καλού του φίλου Νάτσο Φιγκέρας. Η εμφάνισή του αυτή συνδέεται με το γεγονός πως σχεδιάζει να μπει πιο ενεργά στη φιλανθρωπική του δράση μέσω του ιδρύματος Archewell που έχει ιδρύσει με την σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ..

Ο πρίγκιπας Χάρι, που έδειχνε πολύ χαρούμενος, πέτυχε δύο γκολ στον αγώνα με την ομάδα του τελικά να κερδίζει και την φιλανθρωπική οργάνωση να λέει ότι κατάφερε να συγκεντρώσει σχεδόν 3,5 εκατομμύρια δολάρια, ένα νέο ρεκόρ για το τουρνουά.

Ο πρίγκιπας Χάρι συμμετείχε σε ένα αγαπημένο του άθλημα και μάλιστα για καλό σκοπό
Βέβαια, το συγκεκριμένο τουρνουά ήταν μικρότερο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια λόγω των περιορισμών του κορωνοϊού, αλλά ο πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος είναι ιδρυτής της φιλανθρωπικής οργάνωσης Setnebale δεσμεύτηκε να δωρίσει 1,5 εκατομμύριο δολάρια σε αυτήν από τα έσοδα των επερχόμενων απομνημονευμάτων του.


Ο υπαίθριος αθλητικός αγώνας πραγματοποιήθηκε για τη συγκέντρωση κεφαλαίων για το έργο της φιλανθρωπικής οργάνωσης που στηρίζει ευάλωτα παιδιά στη νότια Αφρική, τα οποία πλήττονται από την ακραία φτώχεια, την ανισότητα και την επιδημία του HIV/AIDS.


Η δημόσια εμφάνισή του – η πρώτη μετά τη γέννηση της κόρης του Λίλιμπετ Νταϊάνα στις 4 Ιουνίου – ανακοινώθηκε από τον στενό συνεργάτη τους και δημοσιογράφο Όμιντ Σκόμπι, ο οποίος έγραψε χθες στο Twitter: «Ο πρίγκιπας Χάρι είναι ξανά στο γήπεδο».

Μια αντίστοιχη ανάρτηση έκανε και ο καλός του φίλος και Αργεντίνος παίκτης πόλο Νάτσο Φιγκέρας.

Πηγή: iefimerida.gr