Ο ΙΣΑ καλεί τα μέλη του να συνδράμουν εθελοντικά τους πυρόπληκτους

Τη συμπαράστασή του στους πυρόπληκτους εκφράζει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ) και καλεί τα μέλη του να συνδράμουν προσφέροντας εθελοντικά τις υπηρεσίες τους. Παράλληλα, οι πυροπαθείς που επιθυμούν ψυχολογική υποστήριξη μπορούν να απευθύνονται στο Τηλεφωνικό Κέντρο 1110 του ΙΣΑ και της Περιφέρειας Αττικής.

Μάλιστα, το Κέντρο ενισχύθηκε με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς, οι οποίοι παρέχουν συμβουλές και υποστηρίζουν πυρόπληκτους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τηλεφωνικό Κέντρο 1110, από τις 8 το πρωί έως και τις 8 το βράδυ. Παράλληλα, συνεχίζουν το έργο τους και τα μεικτά κλιμάκια εθελοντών Ιατρών, Νοσηλευτών και Ψυχολόγων του Κέντρου Επιχειρήσεων του ΙΣΑ και της Περιφέρειας Αττικής.

Επίσης, ο ΙΣΑ έχει ανοίξει λογαριασμό αλληλεγγύης για τη στήριξη των πυρόπληκτων συμπολιτών μας και την αποκατάσταση του περιβάλλοντος (ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ- ΙΒΑΝ: GR4201101820000018200518373).

«Είμαστε στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας στήριξης των πληγέντων και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για την ανακούφιση και τη στήριξή τους. Στέλνουμε το μήνυμα ότι δεν είναι μόνοι τους και σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Ο ΙΣΑ, η Περιφέρεια Αττικής, το ανθρώπινο ιατρικό και επιστημονικό δυναμικό μας βρίσκονται δίπλα τους. Στη μεγάλη αυτή εθνική τραγωδία θέτουμε όλες τις δυνάμεις μας στη διάθεση των συμπολιτών μας που επλήγησαν από τον πύρινο εφιάλτη», δήλωσε ο πρόεδρος του ΙΣΑ και περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης.

Πηγή: iefimerida.gr