Μεγάλη δωρεά στο Κέντρο Υγείας Αρχαγγέλου

Με ανακοίνωσή του το Κέντρο Υγείας Αρχαγγέλου ευχαριστεί θερμά, από καρδιάς τις κ.κ. Ελεωνόρα Γεσάκη, Kim Koufou, Beverley Morriw, Loyise Metullari και τον κο Φώτη Κουφό, κατοίκους περιοχής Λίνδου, τις οικογένεις και τους φίλους στην Ελλάδα και στην Αγγλία, για την μεγάλη τους δωρεά στο Κέντρο Υγείας Αρχαγγέλου.

Προσέφεραν ιατρικό εξοπλισμό, εξοπλισμό γραφείου, τηλεφωνικές συσκευές, εξοπλισμό και ηλεκτρικές συσκευές κουζίνας (ηλεκτρική κουζίνα, φούρνο μικροκυμάτων), κάμερα ασφαλείας και ενδοεπικοινωνίας.

Επιπρόσθετα αγόρασαν ειδικές λάμπες για τον εξοπλισμό των Ιατρείων Α’ Βοηθειών κ.α., συνολικού ύψους 3.000,00, καλύπτοντας άμεσες ανάγκες του Κέντρου Υγείας Αρχαγγέλου. Έγιναν γνώστες των αναγκών και φρόντισαν για την κάλυψή τους μετά από την αμέριστη ιατρική φροντίδα που δέχθηκαν κατά τον τραυματισμό προσφιλούς τους προσώπου.

«Με την προσφορά τους αυτή απέδειξαν ολοφάνερα και έμπρακτα την αγάπη και την ευαισθησία τους για το κοινωνικό σύνολο και τους εργαζομένους του Κέντρου Υγείας Αρχαγγέλου.

Ευχαριστούμε θερμά από καρδιάς», αναφέρει ο υπεύθυνος  επιστημονικής λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Αρχαγγέλου, Θανασιάς Αθανάσιος, Γενικός Ιατρός-Διευθυντής ΕΣΥ.

Πηγή: rodiaki.gr