Ανοιχτό κάλεσμα σε εθελοντές από το Photometria Festival

Ανοιχτό κάλεσμα για συμμετοχή στο Photometria International Photography Festival ως εθελοντές απευθύνουν οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης, αναφέροντας τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν πριν και κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ.

Οι εθελοντές του Photometria Festival έχουν σημαντικό ρόλο στην προετοιμασία της διοργάνωσης. Πριν ξεκινήσει το φεστιβάλ, χρειάζεται να προετοιμαστούν οι φωτογραφίες, τα κάδρα, οι εκθεσιακοί χώροι. Κάθε εθελοντής έχει την ευκαιρία να μάθει τα πάντα σχετικά με την προετοιμασία, το στήσιμο και την επιμέλεια μιας φωτογραφικής έκθεσης.
Αμέσως μετά την προετοιμασία, έρχεται η λειτουργία των εκθέσεων. Οι εθελοντές είναι το πρόσωπο του φεστιβάλ και βρίσκονται στους εκθεσιακούς χώρους, ενημερώνοντας τους επισκέπτες σχετικά με αυτό, καθώς επίσης φροντίζουν για την ομαλή λειτουργία του εκάστοτε χώρου. Κάθε χρόνο, πέραν των εκθέσεων, το Photometria Festival πλαισιώνεται από μία πληθώρα δράσεων. Προβολές, ομιλίες διαγωνισμοί, εκπαιδευτικά προγράμματα και πολλά ακόμα. Οι εθελοντές βρίσκονται δίπλα στους ανθρώπους που συμμετέχουν στις δράσεις, προσφέροντάς τους μία μοναδική εμπειρία Επίσης, οι εθελοντές βοηθούν πριν τη διεξαγωγή του φεστιβάλ με προωθητικό υλικό σε όλη την πόλη, με την ενημέρωση στους εκθεσιακούς χώρους κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του, καθώς και με την προώθηση του μέσω social media.
Περισσότερες λεπτομέρειες και πώς κάποιος μπορεί να λάβει μέρος στο Photometria Festival 2021 “(Un)lucky (R)evolution”, στη σελίδα www.photometria.gr, όπου μπορεί να συμπληρώσει τη φόρμα που θα βρεις στον σύνδεσμο https://www.photometria.gr/ethelontismos/
«Αν θέλεις λοιπόν και εσύ να γίνεις μέρος μιας από τις μεγαλύτερες φωτογραφικές γιορτές, έχεις όρεξη για να μάθεις νέα πράγματα και είσαι άνθρωπος που αγαπά τον εθελοντισμό και θέλεις να προσφέρεις, τώρα είναι η ευκαιρία σου! Γίνε και εσύ ένας από εμάς! Γίνε και εσύ μέρος της επανάστασης!», αναφέρεται στη σχετική πρόσκληση.

Πηγή: agon.gr