Πάνω από 7.000 κιλά αλεύρι στου πυρόπληκτους της Εύβοιας διαθέτει η Μύλοι Λούλη

Η εταιρεία Μύλοι Λούλη, με δύο αιώνες παρουσίας στην Ελλάδα, πολύχρονη παράδοση κοινωνικής προσφοράς και με υψηλό αίσθημα συλλογικής ευθύνης και καθήκοντος, βρίσκεται στο πλευρό των συνεργατών της στον νομό Ευβοίας που έχουν πληγεί από τις πρόσφατες πυρκαγιές.

Η εταιρεία διαθέτοντας περισσότερα από 7.000kg αλεύρι, στηρίζει τους συμπολίτες μας που έχουν βρεθεί αντιμέτωποι με τις καταστροφικές συνέπειες των ακραίων καιρικών συνθηκών που έπληξαν τη χώρα μας. Συγκριμένα, η Μύλοι Λούλη προχώρησε σε δωρεά 280 σακιών αλεύρι στους πληγέντες πελάτες της στον Νομό Ευβοίας.

Για μια ακόμα φορά, η εταιρεία Μύλοι Λούλη κάνει πράξη τη δέσμευση της να στηρίζει και να ενισχύει τους συνεργάτες της και τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη και εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τη μεγάλη οικονομική και οικολογική καταστροφή που προκλήθηκε από τις πρόσφατες πυρκαγιές. Για εφτά γενιές, η φιλοσοφία της οικογένειας Λούλη ήταν, είναι και θα παραμείνει το να βρίσκεται δίπλα στην ελληνική κοινωνία και να είναι ενεργό κομμάτι της.

Πηγή: agronews.gr