Προσφορά σχολικών ειδών από το βιβλιοπωλείο «ΚΑΛΤΣΑΣ» στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ. Λαρισαίων

ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΥΠΑΘΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Σχολικά είδη προσέφερε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων, το βιβλιοπωλείο «ΚΑΛΤΣΑΣ» ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς,  ενισχύοντας την προσπάθεια του Δήμου για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων.

Τα σχολικά είδη προσέφερε ο ιδιοκτήτης του βιβλιοπωλείου κος Αχιλλέας  Καλτσάς στα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου ενισχύοντας  για άλλη μια φορά την προσπάθεια αυτή ,αναγνωρίζοντας το έργο της Δομής  να δοθούν σχολικά είδη στα μικρά παιδιά των δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.

Η συγκέντρωση σχολικών ειδών συνεχίζεται καθημερινά ώρες 09:00-14:00  στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου Μανωλάκη 9-11( εντός της στοάς) .Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 2410255876 .

Πηγή: larissanet.gr