Μεγάλος χορηγός στο 5ο Castle Rock Festival το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Ζαγόρι»

Ως μεγάλος χορηγός συμμετείχε το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Ζαγόρι Go Green» στο 5ο Castle Rock Festival, το τριήμερο μουσικό φεστιβάλ της πόλης των Ιωαννίνων, που διοργανώθηκε στις 23 – 25 Αυγούστου από το Πνευματικό Κέντρο και τον δήμο Ιωαννιτών, προσελκύοντας φίλους της rock μουσικής σκηνής απ’ όλη την Ήπειρο και όχι μόνο.

Το 5ο Castle Rock Festival φιλοξένησε συναυλίες, ειδικές μουσικές εκδηλώσεις, εκθέσεις φωτογραφίας, προβολές ντοκιμαντέρ με rock θεματική, εργαστήρια και άλλες δράσεις, στο ιστορικό κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων, στο Κάστρο, στη Λίμνη και στο Νησί των Ιωαννίνων. Επίσημος καλεσμένος του φετινού φεστιβάλ ήταν ο Kip Winger που ξεσήκωσε το κοινό από την κινητή μουσική σκηνή του.
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Ζαγόρι Go Green», με στόχο να διασφαλίσει το μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα του Φεστιβάλ, σε συνεργασία με το Εθνικό Συλλογικό Σύστημα της Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης τοποθέτησε την κινητή μονάδα ανακύκλωσης με φωτοβολταϊκά πάνελ, σε κεντρικό σημείο της πόλης των Ιωαννίνων, για την άμεση ανακύκλωση συσκευασιών από πλαστικό, γυαλί και αλουμίνιο.
Η Χήτος ΑΒΕΕ, φυσικό μεταλλικό νερό «Ζαγόρι», υποστηρίζει ένθερμα καλλιτεχνικές και μουσικές εκδηλώσεις που προβάλλουν και αναδεικνύουν την πολιτιστική δραστηριότητα της Ηπείρου.

Πηγή: agon.gr