Ο Kanye West έκανε δωρεά 73.540 δολ. σε υποψήφια δήμαρχο του Σικάγο

Ο Κάνιε Γουέστ έκανε δωρεά 73.540 δολ. σε υποψήφια δήμαρχο του Σικάγο

Ο Κάνιε Γουέστ δώρισε το ποσό των 73.540 δολαρίων σε υποψήφια για τον δημαρχιακό θώκο του Σικάγο, ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει εκ νέου το αξίωμα.

Η Amara Enyia έθεσε πρώτη φορά υποψηφιότητα για τη δημαρχία του Σικάγο το 2015 και σύμφωνα με πληροφορίες δεν έκλεισε ποτέ τον λογαριασμό της προεκλογικής της εκστρατείας. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Chicago Tribute» στην Enyia «επιβλήθηκε πρόστιμο από αρμόδιους για τις εκλογές αξιωματούχους για μη υποβολή τριμηνιαίων εκθέσεων οικονομικής εκστρατείας, όπως απαιτείται από τον νόμο».

Τώρα, χάρη σε δωρεά του ράπερ Κάνιε Γουέστ, η Enyia έχει αποπληρώσει το χρέος του 2015. Σε δήλωση στην ιστοσελίδα της αναφέρει: «Ευχαριστούμε τον Κάνιε Γουέστ που έχει μεγαλώσει στο Σικάγο, για τη γενναιόδωρη πράξη του. Η εκστρατεία της Amara δραστηριοποιεί τους ανθρώπους γύρω από την πόλη με τολμηρές ιδέες και λύσεις που δίνουν ώθηση στο Σικάγο. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συμμετέχουν άνθρωποι απ’ όλα τα κοινωνικά στρώματα καθώς εστιάζουμε τις προσπάθειές μας για τη νίκη μας στις εκλογές».